Консервована закуска із спаржі

Консервована закуска із спаржіКонсервована закуска із спаржі
Консервований салат на зиму із спаржі – смачна закуска до столу на кожен день та свята. Цей смачний салат із спаржевої квасолі, болгарського перцю, помідорів – рецепт з фото та покроковим описом. Закуска з овочами готується без стерилізації.

Інгредієнти

  • Помідори 3 кг.
  • Перець 2,5 кг.
  • Спаржа 2,5 кг.
  • Олія 250 мл.
  • Цукор 200 г.
  • Сіль 100 г.
  • Часник 2 головки
  • Оцет 9% 100 мл.

Рецепт приготування консервованої закуски:

Помідори ошпарити кип’ятком, зняти шкірку і перемолоти. Насипати у каструлю перемелені помідори, подрібнений часник, сіль, цукор, олію, оцет і варити 20 хвилин.

Потім в цю суміш додати порізані соломкою довжиною 3 см спаржу і солодкий перець, варити ще 30 хвилин. Розкласти гарячу закуску по стерилізованим банкам і закрутити металевими кришками.

Консервована закуска із спаржі

Приємного смаку!