Квашена капуста з медом

Квашена капуста з медомКвашена капуста з медом
Квашена капуста з медом – закуска на кожен день та на свята. Квашена капуста швидкого приготування за нашим рецептом з фото, через 2 дні ви вже зможете смакувати хрусткою капустою.
Добре капуста смакує як окрема закуска, можна з неї робити салати. Дізнайтеся рецепт квашеної капусти швидкого приготування.

Інгредієнти

  • капуста 2,0 кг.
  • морква 300 г.
  • перець горошком 15 шт.
  • лавровий лист 3 шт.
  • сіль 3 ст. л.
  • Розсіл на 1 л. води:
  • мед 1 ст. л. з гіркою

Рецепт приготування квашеної капусти з медом:

Дрібно нашаткувати капусту, натерти моркву на тертці і перемішати все з сіллю і перцем горошком в мисці.

Квашена капуста з медом

Квашена капуста з медом

Квашена капуста з медом

Квашена капуста з медом

Розсіл: мед – столова ложка (розчинити в 1 л води) воду закип’ятити і остудити.

Квашена капуста з медом

Покласти готову суміш в банку, перекладаючи шари лавровим листом і заливати розсолом.

Квашена капуста з медом

Банку з капустою накрити марлею складеною в 2 рази і залишити при кімнатній температурі на одну добу.

Квашена капуста з медом

Квашена капуста з медом

Я завжди намагаюсь не заповнювати банку капустою до верху, а залишаю на 2-3 см вільними зверху. Якщо ви заповнюєте банку до верху то розсіл який з’явиться буде витікати з банки, треба банку ставити в тарілку і розсіл який витече знову додавати в банку.

Через добу ставлю банку з капустою в холодильник, через два дні капуста готова. Мені подобається квашена капуста з додавання порізаних маринованих огірків та з додавання нерафінованої олії.

Квашена капуста з медом

Приємного смаку!