Консервований салат стручкова квасоля з морквою

Консервований салат стручкова квасоля з морквоюКонсервований салат стручкова квасоля з морквою
Поживний салат з стручкової квасолі та моркви буде взимку як знахідка. Консервування салатів на зиму – це смачна закуска взимку до святкового столу та на кожен день. Простий та швидкий рецепт маринування салату з квасолею та морквою.

Інгредієнти

  • Стручкова квасоля 500 г.
  • Морква 300 г.
  • Помідори 5-6 шт.
  • Цибуля 3-4 шт.
  • Базилік 1 пучок
  • Олія 50 мл.
  • Оцет 40 мл.
  • Перець чорний горошком 5-7 шт.
  • Мелений перець 1 ч. л.
  • Цукор 2 ч. л.
  • Сіль 2 ст. л.

Рецепт приготування салату:

Стручкову квасолю вимити, порізати великими шматочками. Моркву порізати кубиками.

Помідори обдати кип’ятком, зняти шкірку і порізати скибками. Цибулю нарізати напів кружечками. Базилік вимити, крупно порізати.

Висипати в каструлю моркву, помідори і цибулю, додати олію, тушкувати 10 хвилин.
Потім додавайте зелень, стручкову квасолю, цукор, перець, сіль і постійно помішуючи варити на маленькому вогні ще 5-7 хвилин.

В кінці влити оцет перемішати і зняти з вогню. Розкласти салат в стерилізовані банки. Накрити металевими кришками і стерилізувати банки 7-10 хвилин.

Консервований салат стручкова квасоля з морквою

Приємного смаку!