Короп фарширований

Короп фаршированийКороп фарширований
З коропа готують безліч різноманітних смачних страв. До вашої уваги рецепт з фото приготування коропа фаршированого грибами та запеченого в духовці. Фарширований короп яскрава пісна страва та повірте, справжній делікатес!

Інгредієнти

  • Короп 1 кг.
  • Гриби шампіньйони 300 г.
  • Морквина 1 шт.
  • Цибулина 1 шт,
  • Картоплина 2 шт.
  • Приправа для риби, сіль, перець

Рецепт приготування коропа фаршированого грибами:

Короп фарширований

Почистити рибу, розрізати вздовж по животі, видалити нутрощі.
Видаліть у коропа плавники та хвіст, посоліть, поперчіть, посипте приправою для риби і залиште на 2 години.

Короп фарширований

Короп фарширований

Для начинки поріжте кубиками гриби, цибулю, натріть моркву на великій тертці, обсмажити все на сковорідці до готовності, посолити, поперчити.

Короп фарширований

Помажте деко олією і положити порізану кружечками картоплю.

Короп фарширований

Начинку покласти в живіт риби.

Короп фарширований

Рибу положити на деко, на картоплю. Поставити випікатися рибу в попередньо розігріту до 180 °С духовку на 40 хвилин.

Короп фарширований

Короп фарширований

Подавати до столу фаршированого коропа необхідно холодним.

Короп фарширований

Приємного смаку!