З коропа готують безліч різноманітних смачних страв. До вашої уваги рецепт з фото приготування коропа фаршированого грибами та запеченого в духовці. Фарширований короп яскрава пісна страва та повірте, справжній делікатес!
Інгредієнти
- Короп 1 кг.
- Гриби шампіньйони 300 г.
- Морквина 1 шт.
- Цибулина 1 шт,
- Картоплина 2 шт.
- Приправа для риби, сіль, перець
Рецепт приготування коропа фаршированого грибами:
Почистити рибу, розрізати вздовж по животі, видалити нутрощі.
Видаліть у коропа плавники та хвіст, посоліть, поперчіть, посипте приправою для риби і залиште на 2 години.
Для начинки поріжте кубиками гриби, цибулю, натріть моркву на великій тертці, обсмажити все на сковорідці до готовності, посолити, поперчити.
Помажте деко олією і положити порізану кружечками картоплю.
Начинку покласти в живіт риби.
Рибу положити на деко, на картоплю. Поставити випікатися рибу в попередньо розігріту до 180 °С духовку на 40 хвилин.
Подавати до столу фаршированого коропа необхідно холодним.
Приємного смаку!