Вінегрет з квашеною капустою

вінегрет з квашеною капустою

Сьогодні хочу поділитися за вами рецептом пісного та смачного овочевого салату – вінегрет з квашеною капустою. Такий салат можна готувати на кожен день або на святковий стіл.

Інгредієнти

Картопля 3 шт.
Морква 2 шт.
Буряк 3 шт.
Мариновані огірки 3 шт.
Цибуля 1 шт.
Квашена капуста 250 г.
Сіль, мелений чорний перець за смаком
Олія 50 мл.
Сік половини лимону

Вінегрет з квашеною капустою – рецепт приготування

Помити буряк, моркву, картоплю, загорнути у фольгу і запікати в духовці нагрітій до 200 градусів. Овочі беріть середнього розміру тоді запікати потрібно впродовж 40-50 хвилин, готовність перевіряйте зубочисткою.

Готові овочі охолодити і порізати кубиками.

овочі порізати кубиками

Цибулю для салату краще взяти червону. Порізати цибулю і мариновані огірки кубиками.

овочі порізати кубиками

Все разом перемішуємо, додавши квашену капусту. Посолити і поперчити салат за смаком. Додати вичавлений сік половини лимону, перемішати.

вінегрет з квашеною капустою рецепт

Додаємо олію, ще раз перемішуємо. Пісний вінегрет з квашеною капустою готовий.

салат вінегрет

Приємного смаку!