Пісні пиріжки з капустою смажені

пісні пиріжки з капустою смажені

Пісні пиріжки з капустою – ніжні, повітряні і дуже смачні. Кулінарний рецепт приготування пісних пиріжків, фото. Готуйте у піст смачні пиріжки.

Інгредієнти

Тісто
Картопля 5 шт.
Вода 0,5 л.
Свіжі дріжджі 40 г.
Цукор 2 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Борошно 800-1000 г.
Начинка
Капуста 1 качан
Морква 1 шт.
Цибуля 1 шт.
Вода 1 стакан
Оцет 9% 4 ст. л.
Сіль, мелений перець за смаком

Як зробити пісні пиріжки з капустою

Спочатку готуємо начинку для пиріжків. Для цього дрібно нашаткувати капусту, натерти моркву на великій тертці, цибулю порізати кубиками.

начинка для пиріжків

Все добре перемішати і відправити на сковорідку.

Додаємо оцет і заливаємо водою і ставимо тушкуватися під кришкою. Через 15 хвилин додати небагато олії, сіль, чорний мелений перець, все гарно перемішуємо і ще тушкувати поки не випарується вся волога.

начинка для пиріжків

Приготування тіста для пиріжків

Картоплю почистити, розрізати на 4 частини, залити 0,5 літра води, всипати чайну ложку солі і варити до готовності, як звичайне пюре.

Разом з водою розім’яти картоплю і поставити охолоджуватися.

Поки картопля холоне приготувати дріжджі – 40 грам свіжих дріжджів засипати 2 ст. л. цукру і добре подрібнити.

Коли картопля буде не гарячіше 40 градусів додаємо дріжджі і перемішуємо.

приготування тіста

Просіяти борошно, в половину якого додати картоплю. Перемішуємо ложкою і поступово додаємо борошно. Вимішувати до тих пір поки тісто перестане прилипати до рук.

приготування тіста

Тісто покласти у велику миску, яку накрити рушником і поставити в тепле місце на 40 хвилин.

тісто для пиріжків

З готового тіста сформувати пиріжки з начинкою, дати полежати хвилин 5 і відправляємо на гарячу сковорідку з олією.

сформувати пиріжки

Олії повинно бути багато, смажити з обох сторін, приблизно по 2-3 хвилини.

смажити пиріжкипісні пиріжки з капустою

Пісні пиріжки з капустою готові.

Приємного смаку!