Тушкована капуста в рукаві з картоплею і грибами. Пісний рецепт

пісна страва з капусти і картоплі

Тушкована капуста в рукаві з картоплею і грибами – пісна, смачна страва, проста в приготуванні. Під час Великого посту я завжди готую пісне овочеве рагу, надіюсь що і вам сподобається.

Інгредієнти

Капуста 1 кг.
Гриби шампіньйони 200 г.
Цибуля 1 шт.
Часник 6 зубців
Пісний майонез 2 ст. л.
Олія 2 ст. л.
Картопля 1 кг.
Томатна паста 2 ст. л.
Сіль, мелений перець, спеції за смаком

Пісна страва – капуста з картоплею і грибами рецепт з фото

Спочатку треба порізати капусту великими шматками. Почистити цибулю і порізати півкільцями.

порізати капусту

Шампіньйони порізати теж великими шматочками.

порізати гриби

Часник мілко порізати, якщо вам не подобається часник то не додавайте.

Змішати разом всі порізані інгредієнти, посолити, поперчити, заправити майонезом і перемішати.

приготувати капусту з цибулею і грибами

Картоплю почистити і нарізати великими шматками. Посолити, поперчити, додати спеції за смаком, 2 ст. л. олії. Добре перемішати.

порізати картоплю

Взяти рукав для запікання і спочатку заповнити його капустою з однієї сторони, зав’язати. Покласти рукав з капустою на форму для запікання.

заповнити рукав капустою

Тепер з іншої сторони наповнити рукав картоплею і зав’язати.

заповнити рукав картоплею

Ставимо рукав з капустою і картоплею в розігріту до 180 градусів духовку. Страва готується спочатку 1 годину при 180 градусах, а потім ще 1 годину при температурі 160 градусів.

пісна капуста з картоплею і грибами

Пісна капуста з картоплею і грибами запечена в духовці готова.

Приємного смаку!