» » Мариновані шампіньйони з болгарським перцем

Мариновані шампіньйони з болгарським перцем

мариновані шампіньйони з болгарським перцем

Мариновані шампіньйони - простий рецепт консервування в домашніх умовах. Шампіньйони на зиму готувати легко і швидко - такі гриби будуть смачнішими ніж з магазину. Для приготування завжди використовуйте молоді та свіжі шампіньйони.

Інгредієнти

Шампіньйони 1 кг.
Вода 1 літр
Сіль 1 ст. л.
Маринад для грибів:
Вода 1 л.
Гірчиця в зернах
Коріандр в зернах
Чорний перець горошком
Лавровий лист
Цибуля 1 шт.
Солодкий перець 1 шт.
Оцет 9% 100 мл.
Сіль 1 ст. л.
Цукор 1 ст. л.

Рецепт приготування маринованих шампіньйонів на зиму

Промити обережно молоді шампіньйони, щоб не пошкодити шкірку.

В каструлю налити 1 літр води, додати 1 ст. л. солі і довести до кипіння.

Висипати гриби в киплячу воду і варити 10 хвилин, потім процідити шампіньйони.

Болгарський перець, цибулю порізати кубиками.

Налити в глибоку миску 1 літр води, додати болгарський перець, лавровий лист, 5 горошин перцю, гірчицю, коріандр, 1 ст. л. солі і цукру.

Цибулю окремо залити оцтом.

маринад для грибівВилити в каструлю маринад, довести до кипіння. Додати гриби і варити 4 хвилини.

Додаємо цибулю з оцтом, перемішуємо і залишаємо, щоб маринад охолонув.

Банки помити з содою, стерилізувати будь-яким способом.

Шампіньйонами з маринадом заповнюємо банки, накриваємо кришкою, закручувати не потрібно.

Зберігати мариновані шампіньйони слід в холодильнику.

печериці маринованіВідео - Як приготувати мариновані шампіньйони вдома

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Мариновані печериці нашвидкуруч
Мариновані печериці нашвидкуруч - смачні та швидко готуються. Рецепт маринування шампіньйонів з покроковим описом. Через тиждень гриби вже можна куштувати, додавати в різноманітні страви та салати. Зберігати такі мариновані шампіньйони можна декілька місяців у холодильнику.
Рецепт маринованих опеньок на зиму
Мариновані опеньки на зиму - простий, а головне швидкий рецепт приготування маринованих опеньок на зиму. Смачні мариновані гриби за годину.
Солодкі мариновані огірки на зиму
Солодкі мариновані огірки - відмінна закуска взимку до других страв. Рецепт маринованих солодких огірків на зиму, приготування і фото.
Мариновані опеньки на зиму
Мариновані опеньки на зиму - простий та швидкий в приготуванні рецепт. За одну годину ви приготуєте мариновані гриби. Взимку до маринованих опеньок додають мілко порізану цибулю, або в різні салати, гарно гриби поєднуються з другими стравами.
Мариновані гриби на зиму
Мариновані гриби - смачна закуска до свят або на кожен день. З грибів готують багато різних страв. Цей рецепт підійде для маринування опеньків, печериць, глив, білих, підберезовиків, красноголовців, маслюків.
Консервовані шампіньйони по-домашньому
Консервовані гриби - найкраща закуска на святковому столі. Але не всі вміють правильно приготувати консервовані шампіньйони на зиму. Дізнайтеся легкий рецепт заготівлі печериць на зиму рецепт з покроковим описом.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору