Пікантні шампіньйони

Пікантні шампіньйониПікантні шампіньйони

Пікантні шампіньйони – проста в приготуванні та дуже смачна закуска з печериць. Рецепт приготування грибної закуски на кожен день та свята.

Інгредієнти

  • Гриби шампіньйони 500 г.
  • Часник 2 зубці
  • Розмарин сухий 2 ч. л.
  • Гострий червоний перець 1 перчинка (за смаком)
  • Оливкова олія
  • Оцет бальзамічний
  • Петрушка 2 гілочки
  • Сіль, чорний перець за смаком

Рецепт приготування пікантні печериці

Гриби добре почистити щіточкою чи м’якою салфеткою. Великі шампіньйони краще розрізати на 2-4 частини. Почистити часник і порізати пластинами.

Добре розігріти в сковорідці оливкову олію, додати часник і розмарин. Смажити 30 секунд.

Додаємо гриби, посолити за смаком і смажити, постійно мішаючи. Так смажимо 5-7 хвилин.

Смажити шампіньйони поки вони не почнуть виділяти сік.

Прибрати сковорідку з вогню, гриби перекласти в маленьку каструлю. Додати порізаний перець чилі, рублену зелень петрушки і трохи бальзамічного оцту (за смаком).

Пікантні шампіньйони

Коли пікантні шампіньйони трохи охолонуть можна подавати до столу.

Приємного смаку!