Піца із кабачків

Піца із кабачків

Лінива піца із кабачків – смачна, швидка в приготуванні страва на сніданок. Як приготувати ліниву піцу з кабачків покроковий рецепт з фото.

Піца з кабачків – рецепт з фото

Кабачок натерти на велику тертку – якщо молодий кабачок можна не знімати шкірку, якщо старий то почистити шкірку і видалити насіння.

Зовсім трохи віджати сік з кабачка, але не повністю.

Додати до кабачка яйця, порізану зелену цибулю, борошно, сіль, перець, спеції, трохи розпушувача (на кінчику чайної ложки) і все разом гарно перемішуємо.

Основа для піци готова. Тепер додаємо кефір і ще раз перемішуємо.

Форму для випічки змазати олією і посипати борошном. Висипати кабачки у форму для випічки, розрівняти рівномірно і додати начинку.

Начинка може бути будь-яка на ваш розсуд – ковбаса, шинка, куряче м’ясо, гриби, помідори, морепродукти.

Я сьогодні готую легкий варіант просто додаю помідори і все посипаю тертим твердим сиром.

Ставимо форму в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 25-30 хвилин.

Через пів години ви отримаєте смачну, поживну піцу з кабачків.

Подавайте піцу з сметаною, дуже смачно.

Приємного смаку!