» » » Грибний борщ з чорносливом

Грибний борщ з чорносливом

Грибний борщ з чорносливомГрибний борщ з чорносливом

Густий та дуже смачний пісний борщ на грибному бульйоні. Грибний борщ з чорносливом - перша страва, яка ідеально підходить для приготування в піст. Рецепт приготування борщу з фото.

Інгредієнти

  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Буряк 1 шт.
  • Картопля 3 шт.
  • Квашена капуста 100 г.
  • Свіжа капуста 150 г.
  • Сухі гриби жменя
  • Чорнослив 100 г.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Олія ​​3 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком

Рецепт приготування пісного борщу з грибами

Гриби замочити у холодній воді на 8-10 годин (достатньо 2 літра води). Після поставити гриби з водою на плиту і варити на повільному вогні близько 2-х годин.

Чорнослив залити окропом, залишити на 5-10 хвилин. Воду злити, чорнослив розрізати навпіл.

Моркву і буряк в сирому вигляді натерти на тертці. Свіжу капусту дрібно нашаткувати. Цибулю дрібно нарізати.
Картоплю порізати кубиками.

У каструлі з товстим дном розігріти олію. Обсмажити цибулю, моркву, буряк, додати томатну пасту, тушкувати декілька хвилин.
Додати квашену і свіжу капусту, тушкувати все разом хвилин 10.

Відварені гриби дрібно порізати. Додати до тушкованих овочів, разом з грибним бульйоном.

Додати порізану картоплю і чорнослив, посолити, поперчити за смаком.

Варити до готовності картоплі, приблизно 15 хвилин. Каструлю зняти з вогню, залишити на хвилин 30, щоб настоявся.

Грибний борщ з чорносливом готовий. Смачна пісна страва, скуштуйте обов'язково.


Грибний борщ з чорносливом

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Пісний борщ з грибами в мультиварці скороварці
Пісний борщ з грибами можна готувати не тільки під час Посту. Як варити пісний борщ з грибами? Смачна перша страва готується легко, особливо за допомогою мультиварки скороварки. Для приготування пісного борщу можна використовувати сушені, свіжі чи мариновані гриби. Пісний борщ з грибами вийде з
Овочеве рагу з сочевицею
Овочеве рагу з сочевицею достатньо поживна та смачна страва. Рецепт приготування смачної другої страви.
Пісний борщ з квасолею
Пісний борщ з квасолею навариста та ситна перша страва на кожен день та під час Великого Посту. Рецепт пісного борщу з покроковими фото я розповім нижче.
Грибна солянка (пісна)
Страви з грибів замінять м'ясні страви під час посту. Грибна солянка має особливий смак та аромат завдяки грибам та маслинам. Меню в піст повинно обов'язково складатись з такої першої страви як солянка. Ситна пісна солянка рецепт з фото.
Пісний український борщ
Українська традиційна страва - український борщ, поживна та смачна перша страва яку готують на кожен день. Як приготувати пісний борщ рецепт дивіться нижче. Пісний український борщ смачний рецепт пісних страв.
Український борщ
Український борщ - рецепт який прославив українську кухню. Кожен регіон України має свій особливий рецепт борщу. Борщ український - перша страва яка має унікальні смакові якості. Дізнайтеся як приготувати український борщ, рецепт з фото.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору