Рецепт приготування пісного борщу з грибами
Квасолю промити і залити кип’ятком на 20-30 хвилин.
В чашу мультиварки покласти нарізану кубиками картоплю, квасолю, капусту, налити 2 л. води.
Добавити лавровий лист, сіль, перець. Закрити чашу мультиварки і включити режим СУП на 30 хвилин. Квасолю необхідно взяти мілку, що швидко розварюється.
Гриби нарізати пластинками, цибулю кубиками, висипати на сковорідку і поставити смажитися.
Коли гриби пустять сік, добавити натерту моркву, буряк і смажити до готовності.
В кінці добавити томатну пасту, подрібнений часник і обсмажити все ще 1-2 хвилини.
Після звукового сигналу про закінчення режиму суп, випустити пар, відкрити кришку мультиварки, включити режим ЖАРКА.
Добавити обсмажені овочі з грибами, подрібнену зелень і проварити ще 4-5 хвилин.
Подавати борщ до столу можна як самий, так із грінками.
Приємного смаку!