» » Пшоняний суп з грибами і часником

Пшоняний суп з грибами і часником

Пшоняний суп з грибами і часникомПшоняний суп з грибами і часником

Дуже смачний пшоняний суп з грибами та часником. Простий рецепт часникового супу з пшоном і грибами - ароматна та поживна перша страва на кожен день. Гриби можна використовувати будь-які, я брала шампіньйони.

Інгредієнти

  • Каструля 3 л.
  • Куряче філе 450 г.
  • Пшоно 150 г.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Свіжі гриби 200 г.
  • Часник 3 великих зубці
  • Картопля 3 шт.
  • Сіль, перець, зелень за смаком

Рецепт приготування пшоняного супу з грибами

Відварити м'ясо до готовності, додати порізану шматочками картоплю і промите пшоно.


Варити до готовності картоплі і крупи. Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на середній тертці, все разом підсмажити на сковорідці до золотистого кольору.

Добавити в суп зажарку, посолити, поперчити, додати зелень за смаком. Натерти часник на мілку тертку і висипати в суп. Як закипить виключити вогонь. Закрити каструлю кришкою і дати настоятися. Смачний суп з часником і грибами готовий.

Пшоняний суп з грибами і часником

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Капусняк в мультиварці скороварці зі свіжої капусти
Український капусняк - улюблена перша страва багатьох чоловіків, поживний та дуже смачний. Корінь селери придає неповторний смак та аромат капусняку, а завдяки мультиварці скороварці легко готувати. До вашої уваги рецепт з фото капусняк зі свіжої капусти приготовлений в мультиварці скороварці.
Смажена печінка з грибами у сметані
Смажена куряча печінка з грибами у сметані - сирна та смачна друга страва. Корисна куряча печінка в поєднанні з грибами створює ніжну та ароматну страву. Рецепт приготування страви на кожен день для всієї родини.
Суп харчо з баранини
Рецептів приготування супу харчо існує дуже багато. Сьогодні приготуємо суп харчо з баранини та перцем чилі. Кожна господиня звичайно підлаштовує рецепт під себе, тому що не подобається, не додавайте. Харчо вийшов дуже смачним, вірю і вам сподобається.
Капусняк зі свіжої капусти
Капусняк - традиційна перша страва української кухні. Приготуємо український капусняк зі свіжої капусти - поживно і надзвичайно смачно. Рецепт приготування густого та поживного гарячого капусняку, гарна страва на обід. Капусняк вариться на м'ясному бульйоні з додаванням капусти, пшона та сала.
Салат з буряка з часником
Салат з буряка з часником - пісний салат на кожен день та під час посту. Корисний та дуже простий в приготуванні салат з гарним смаком. Салати з червоного вареного буряка досить популярні під час посту та серед тих хто дотримується дієти.
Перловий суп з овочами
Без перших страв не обійдеться навіть Великий піст. До вашої уваги перловий суп з овочами - смачна та поживна пісна перша страва. Легкий в приготуванні суп складається з простих та доступних інгредієнтів. Рецепт приготування супу з перлової крупи та овочів на кожен день та в піст.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору