Капусняк в мультиварці скороварці зі свіжої капусти

Капусняк в мультиварці скороварці зі свіжої капустиКапусняк в мультиварці скороварці зі свіжої капусти

Український капусняк – улюблена перша страва багатьох чоловіків, поживний та дуже смачний. Корінь селери придає неповторний смак та аромат капусняку, а завдяки мультиварці скороварці легко готувати. До вашої уваги рецепт з фото капусняк зі свіжої капусти приготовлений в мультиварці скороварці.

Інгредієнти

  • М’ясо 500 г.
  • Картопля 500 г.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Пшоно 5 ст. л.
  • Корінь селери 50 г.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Капуста 350 г.
  • Лавровий лист, сіль, перець за смаком
  • Свіжа зеленьза смаком
  • Олія для смаження

Рецепт приготування капусняку в мультиварці

Порізати м’ясо невеликими шматочками.

Порізати м'ясо невеликими шматочками.

Моркву натерти на тертці, цибулю порізати кубиками.

Моркву натерти на тертці, цибулю порізати кубиками

В чашу мультиварки налити 2 ст. л. олії, включити режим жарка, викласти м’ясо і смажити, доки воно не посвітліє.

Добавити моркву, цибулю і смажити до готовності овочів. Корінь селери почистити, натерти на дрібній тертці і покласти у чашу до обсмажених овочів і м’яса. Температуру зменшити до 120 градусів і смажити ще 3 хвилини.

Корінь селери почистити, натерти на дрібній тертці і покласти у чашу

Потім добавити томатну пасту, перемішати усе і смажити ще 2 хвилини.

Потім добавити томатну пасту, перемішати усе і смажити ще 2 хвилини

Капусту нашинкувати і покласти у чашу, перемішати і смажити ще 3-5 хвилин. Виключити режим жарка.

Капусту нашинкувати і покласти у чашу, перемішати і смажити ще 3-5 хвилин

Картоплю нарізати маленькими кубиками, покласти у чашу, налити гарячою води, посолити, поперчити усе за смаком.

Картоплю покласти у чашу, налити гарячою води, посолити, поперчити

Добавити лавровий лист, подрібнену свіжу зелень, закрити кришку і включити режим суп на 20 хвилин.

Добавити лавровий лист, подрібнену свіжу зелень, закрити кришку
включити режим суп на 20 хвилин

Капусняк готовий, подавати до столу зі сметаною.

Капусняк готовий, подавати до столу зі сметаною

Приємного смаку!