М’ясна солянка в мультиварці

солянка в мультиварцісолянка в мультиварці

Густа та смачна м’ясна солянка приготовлена в мультиварці скороварці Редмонд. Солянка улюблена перша страва для чоловіків. Насичений смак та аромат, ситна страва, рецепт приготування з фото солянки збірної м’ясної.

Інгредієнти

  • Яловичина 300 г.
  • Курка копчена 200 г.
  • Мисливські ковбаски 130 г.
  • Картопля 400 г.
  • Кислі огірки мариновані 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Томатна паста 70 г.
  • Розсіл з огірків 100 мл.
  • Вода 2 л.
  • Олія, сіль, перець за смаком

Рецепт приготування солянки

Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на великій тертці.

Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на великій тертці

Копчену курку, огірки нарізати соломкою, ковбаски кружечками.

Копчену курку, огірки нарізати соломкою, ковбаски кружечками

Викласти все це у мультиварку, добавити томатну пасту, добре перемішати і смажити в режимі ЖАРКА 10 хвилин.

Викласти все це у мультиварку, добавити томатну пасту

Кришку мультиварки не закривати. Після закінчення часу, режим виключити.
Яловичину і картоплю нарізати соломкою, добавити у чашу мультиварки. Влити розсіл, воду, все ретельно перемішати.

Яловичину і картоплю нарізати соломкою

добавити у чашу мультиварки

Добавити сіль, перець, лавровий лист, свіжу зелень, ще раз все ретельно перемішати, закрити кришку мультиварки і включити режим СУПна 15 хвилин.

Добавити сіль, перець, лавровий лист, свіжу зелень

Подавати гарячу солянку до столу з скибочкою лимону, нарізаними оливками і сметаною.

Подавати гарячу солянку до столу

Приємного смаку!