Перловий суп з овочами

Перловий суп з овочамиПерловий суп з овочами

Без перших страв не обійдеться навіть Великий піст. До вашої уваги перловий суп з овочами – смачна та поживна пісна перша страва. Легкий в приготуванні суп складається з простих та доступних інгредієнтів. Рецепт приготування супу з перлової крупи та овочів на кожен день та в піст.

Інгредієнти

  • Перлова крупа 1/2 ст.
  • Цибуля 1 шт.
  • Картопля 3-4 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідори 1 шт.
  • Часник 2-3 зубці
  • Сіль за смаком
  • Лаврове листя 1-2 шт.
  • Олія

Рецепт приготування пісного супу

Перлову крупу промити під проточною холодною водою. Промиту крупу висипати в каструлю, налити приблизно 1 літр води і добавити 2-3 ст. ложки олії.

Перловий суп з овочами приготування

Коли вода закипить, зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою.

Порізати овочі: цибулю кубиками. Моркву натерти на великій тертці. Покласти овочі в суп до крупи.

Картоплю очистити від шкірки і порізати соломкою, добавити в суп.

Часник очистити і мілко нарізати. Помідор зробить суп ароматним, порізати невеликими часточками або кубиками.

Одночасно додати в суп часник, лаврове листя і помідор. Трохи посолити і як вода закипить знову, накрити кришкою і варити 25 хвилин на маленькому вогні.

Смак супу дуже приємний, не дивлячись на відсутність м’яса. Суп з перловкою та овочами готовий.

Перловий суп з овочами готовий

Приємного смаку!