Український борщ

Український борщУкраїнський борщ
Український борщ – рецепт який прославив українську кухню. Кожен регіон України має свій особливий рецепт борщу.
Борщ український – перша страва яка має унікальні смакові якості. Дізнайтеся як приготувати український борщ, рецепт з фото.

Інгредієнти

  • Ребра зі свинини 300 г.
  • Квасоля пів стакана
  • Капуста
  • Картопля 500-700 г.
  • Буряк 1 шт.
  • Цибулина 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Вода 2,5 л.
  • Томатна паста 1 ст. л.

Рецепт приготування борщу:

Замочіть квасолю на 10-12 годин. Поставте варитися ребра і квасолю.

Український борщ

Натріть на великій тертці моркву, поріжте цибулю кубиками і обжарте на сковорідці, в кінці додайте до зажарки томатну пасту.

Український борщ

Почистіть буряк наріжте на чотири частини і поставте в пароварку варитися до готовності. Готовий буряк викладіть на тарілку, щоб прохолов.

Український борщ

Коли квасоля буде відвареною додайте порізану кубиками картоплю, нашатковану капусту, лавровий лист, посоліть поперчіть і варіть до повної готовності.

Український борщ

Український борщ

Український борщ

В кінці додайте зажарку, зелень і потертий на великій тертці відварений буряк, добавивши в нього трішки оцту, щоб зберігся насичений, червоний колір борщу.

Український борщ

Український борщ

Борщ український добре смакує з сметаною або пампушками.

Український борщ

Приємного смаку!

2 думки про “Український борщ”

  1. О, борщик laughing – це классика. В мене добрий виходить, наваристий, в мультиварці роблю (в нас Редмонд м90), і смак багатший, і сил меньше витрачаю, аніж за плитою стояти. Дуже класно з чорносливом, до речі! Слухайте, а я про секрет з оцтом ніколи і не чула, для кольору! Треба спробувати! Дякую за пораду!

  2. Цитата: Аліна
    О, борщик – це классика. В мене добрий виходить, наваристий, в мультиварці роблю (в нас Редмонд м90), і смак багатший, і сил меньше витрачаю, аніж за плитою стояти. Дуже класно з чорносливом, до речі! Слухайте, а я про секрет з оцтом ніколи і не чула, для кольору! Треба спробувати! Дякую за пораду!


    Аліна спробуйте дісно з оцтом колір борщу насичений червоний!

Коментарі закриті.