» » Український борщ

Український борщ

Український борщУкраїнський борщ
Український борщ - рецепт який прославив українську кухню. Кожен регіон України має свій особливий рецепт борщу.
Борщ український - перша страва яка має унікальні смакові якості. Дізнайтеся як приготувати український борщ, рецепт з фото.

Інгредієнти

  • Ребра зі свинини 300 г.
  • Квасоля пів стакана
  • Капуста
  • Картопля 500-700 г.
  • Буряк 1 шт.
  • Цибулина 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Вода 2,5 л.
  • Томатна паста 1 ст. л.

Рецепт приготування борщу:


Замочіть квасолю на 10-12 годин. Поставте варитися ребра і квасолю.

Український борщ


Натріть на великій тертці моркву, поріжте цибулю кубиками і обжарте на сковорідці, в кінці додайте до зажарки томатну пасту.

Український борщ


Почистіть буряк наріжте на чотири частини і поставте в пароварку варитися до готовності. Готовий буряк викладіть на тарілку, щоб прохолов.

Український борщ


Коли квасоля буде відвареною додайте порізану кубиками картоплю, нашатковану капусту, лавровий лист, посоліть поперчіть і варіть до повної готовності.

Український борщ

Український борщ

Український борщ


В кінці додайте зажарку, зелень і потертий на великій тертці відварений буряк, добавивши в нього трішки оцту, щоб зберігся насичений, червоний колір борщу.

Український борщ

Український борщ


Борщ український добре смакує з сметаною або пампушками.

Український борщ


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Пісний борщ з квасолею
Пісний борщ з квасолею навариста та ситна перша страва на кожен день та під час Великого Посту. Рецепт пісного борщу з покроковими фото я розповім нижче.
Суп з квасолею
Суп з квасолею моя улюблена перша страва. Дізнайтесь рецепт з фото та порадами щодо приготування супу з квасолею. У вас вийде смачний та ситний суп з квасолею на кожен день.
Суп із консервованим горошком
Цей рецепт від моєї бабусі, вона завжди варила гороховий суп з реберцями. Суп із консервованим горошком виходить поживний та смачний. Як готувати суп з зеленим горошком дізнайтесь з нашого рецепту з фото. Смачна перша страва на кожен день.
Пісний український борщ
Українська традиційна страва - український борщ, поживна та смачна перша страва яку готують на кожен день. Як приготувати пісний борщ рецепт дивіться нижче. Пісний український борщ смачний рецепт пісних страв.
Зелений борщ зі щавлем
Український зелений борщ - рецепт приготування смачного борщю зі щавлем, перша страва на кожен день. З настанням весни та влітку зелений борщ зі щавлем постійно з'являється на нашому столі. Приготуємо сьогодні зелений борщ за простим рецептом з фото.
Гороховий суп з ребрами у мультиварці
Готуємо гороховий суп з ребрами за допомогою мультиварки Поларіс, дуже простий рецепт з фото. Ця перша страва дуже легко готується, тому що для приготування горохового супу в мультиварці вам не треба довго замочувати горох і чекати декілька годин. Всі інгредієнти для супу закидаються сирими до

2 комментарі

Аліна
О, борщик laughing - це классика. В мене добрий виходить, наваристий, в мультиварці роблю (в нас Редмонд м90), і смак багатший, і сил меньше витрачаю, аніж за плитою стояти. Дуже класно з чорносливом, до речі! Слухайте, а я про секрет з оцтом ніколи і не чула, для кольору! Треба спробувати! Дякую за пораду!
MsCocK
Цитата: Аліна
О, борщик - це классика. В мене добрий виходить, наваристий, в мультиварці роблю (в нас Редмонд м90), і смак багатший, і сил меньше витрачаю, аніж за плитою стояти. Дуже класно з чорносливом, до речі! Слухайте, а я про секрет з оцтом ніколи і не чула, для кольору! Треба спробувати! Дякую за пораду!

Аліна спробуйте дісно з оцтом колір борщу насичений червоний!
Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору