Гороховий суп з ребрами у мультиварці

Гороховий суп з ребрами у мультиварціГороховий суп з ребрами у мультиварці
Готуємо гороховий суп з ребрами за допомогою мультиварки Поларіс, дуже простий рецепт з фото. Ця перша страва дуже легко готується, тому що для приготування горохового супу в мультиварці вам не треба довго замочувати горох і чекати декілька годин. Всі інгредієнти для супу закидаються сирими до мультиварки Поларіс. Суп з горохом дуже смакує із сметаною та зеленню, або як в нашому рецепті добавили сухарики, теж приготовлені в мультиварці.

Інгредієнти

  • Ребра свині 300 г.
  • Горох 1 ст.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Картопля 4-5 шт середніх розмірів
  • Вода 1 л.

Рецепт приготування супу з горохом:

Натріть моркву на великій тертці, поріжте цибулю кубиками. Включіть в мультиварці режим жарка (випічка) і обсмажите цибулю і моркву.

Гороховий суп з ребрами у мультиварці

Через 5 хвилин додайте ребра і підсмажте ще 5 хвилин з відкритою кришкою мультиварки і 5 хвилин під закритою кришкою мультиварки.

Гороховий суп з ребрами у мультиварці

Додайте порізану кубиками картоплю, горох, посоліть, поперчіть, додайте лавровий лист і залийте все гарячою водою. Включіть режим суп (тушкування) на 2 години.

Гороховий суп з ребрами у мультиварці

Гороховий суп з ребрами у мультиварці

Подавати до столу гороховий суп із ребрами необхідно гарячим з додаванням сухариків до тарілок. Для приготування сухарів візьміть хліб, поріжте невеликими кубиками. На мультиварці включіть режим жарка (випічка) і підсмажте сухарі не додаючи олії.

Гороховий суп з ребрами у мультиварці

Ось і готовий гороховий суп з ребрами. Приємного смаку!

Гороховий суп з ребрами у мультиварці

Гороховий суп з ребрами у мультиварці