Суп з квасолею

Суп з квасолеюСуп з квасолею
Суп з квасолею моя улюблена перша страва. Дізнайтесь рецепт з фото та порадами щодо приготування супу з квасолею. У вас вийде смачний та ситний суп з квасолею на кожен день.

Інгредієнти

  • Квасоля 1 ст.
  • Ребра з свинини 300 г.
  • Картопля 4-5 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибулина 1 шт.
  • Часник 3 зубці
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Сіль, перець, зелень кропу і петрушки

Рецепт приготування суп з квасолею

Квасолю висипаємо у каструлю, промиваємо, заливаємо водою і залишаємо годин на 6-8.

Суп з квасолею

Зливаємо воду, промиваємо, знову заливаємо водою і поставити варитися.
Через 1 годину додаємо ребра до квасолі і варимо до готовності.

Суп з квасолею

Моркву і цибулю миємо чистимо. Моркву натираємо на велику тертку, цибулю – кубиками і підсмажуємо в олії на сковорідці. Додаємо різаний часник.

Суп з квасолею

Суп з квасолею

Під кінець додаємо томатну пасту і ще трішки смажимо.

Суп з квасолею

В каструлю з готовою квасолею додати порізану кубиками картоплю, лавровий лист і варити до готовності картоплі. Посолити, поперчити.

Суп з квасолею

Потім в каструлю додаємо зажарку, зелень кропу і петрушки варимо ще три хвилини і суп з квасолею готовий.

Суп з квасолею

За смаком при подачі до столу можна в суп з квасолею додати ложку сметани та різану зелень.

Суп з квасолею

Приємного смаку!