Суп із консервованим горошком

Суп із консервованим горошкомСуп із консервованим горошком
Цей рецепт від моєї бабусі, вона завжди варила гороховий суп з реберцями. Суп із консервованим горошком виходить поживний та смачний. Як готувати суп з зеленим горошком дізнайтесь з нашого рецепту з фото. Смачна перша страва на кожен день.

Інгредієнти

  • Горошок зелений 300-400 г.
  • Ребра (свинина) 300 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морквина 1 шт.
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Картопля 300-400 г.
  • Зелень кропу та петрушки, сіль, мелений перець

Рецепт приготування супу із горошком:

Свині ребра миємо заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо на протязі 30 хвилин.

Суп із консервованим горошком

Цибулю ріжемо кубиками, моркву натираємо на тертці, обсмажуємо в олії на сковорідці, добавивши в кінці томатну пасту.

Суп із консервованим горошком

Чистимо картоплю, нарізаємо невеликими кубиками і додаємо разом з горошком в суп.

Суп із консервованим горошком

В кінці приготування висипати зажарку в суп, посолити, поперчити, додати зелень.

Суп із консервованим горошком

Суп із консервованим горошком дуже подобається ще з додаванням сметани при подачі до столу.

Приємного смаку!