Бульйон з курячими галушками

Бульйон з курячими галушкамиБульйон з курячими галушками
Бульйон з курячими галушками поживна та смачна перша страва на кожен день. Рецепт приготування бульону з галушками дивіться нижче.
Курячі галушки сподобалися, що не розповзаються, дуже ніжні, смачні.

Інгредієнти

  • Для бульйону:
  • Курячі стегна 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Зелена цибуля і кріп
  • Сіль, перець
  • Для галушок:
  • Філе курки 0,5 кг.
  • Білок з яйця 2 шт.
  • Білий хліб 2 шматки
  • Цибуля 1 шт.
  • Сіль, перець.

Рецепт приготування бульйон з галушками:

Бульйон варимо як звичайно: заливаємо стегна водою, доводимо до кипіння, знімаємо піну, кидаємо порізану півкільцями моркву, спеції і варимо на маленькому вогні 1 годину.

Бульйон з курячими галушками

Для галушок пропускаємо філе, замочений у воді або молоці хліб, цибулю через м’ясорубку.

Бульйон з курячими галушками

Солимо, перчимо, додаємо трішки збиті білки і все добре перемішуємо.

Далі виймаємо із бульйону курку.

Змоченою у воді чайною ложкою відокремлюємо невеликі шматочки фаршу для галушок і опускаємо у киплячий бульйон і варимо 7-10 хвилин.

Бульйон з курячими галушками

В кінці додати подрібнений кріп і зелену цибулю.

Бульйон з курячими галушками

Бульйон з курячими галушками

Приємного смаку!