» » Перловий суп з корінням (пісний)

Перловий суп з корінням (пісний)

Перловий суп з коріннямПерловий суп з корінням
Пісний суп з перлової крупи - ситний та підійде тим хто поститься або вегетаріанець. Рецепт приготування смачного перлового супу з коріннями. Чудова перша страва для приготування в піст.

Інгредієнти

  • 6 ст. л. перлової крупи
  • 1 картоплина
  • половина кореня селери
  • 2 моркви
  • 1 корінь пастернаку
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • половина стручка гострого перцю
  • 4 зубчики часнику
  • рослинна олія
  • лавровий лист
  • чорний перець горошком, сіль

Рецепт приготування перлового супу:


Перловку промийте і залийте холодною водою, залиште на 2-3 години.

У каструлю налийте 2,5 л води, викладіть крупу, додайте лавровий лист і перець горошком, посоліть і варіть при слабкому кипінні 40 хвилин.

Тим часом підготуйте овочі - почистіть і натріть на великій тертці селеру, пастернак і моркву, цибулю наріжте дрібними кубиками.

Часник продавити через часникодавку, гострий перець дрібно наріжте (якщо любите гостріше, залиште насіння, в них основна гіркота, якщо гірке не любите, насіння вичистіть і наріжте тільки м'якотілість перцю - вона додасть супу приємний аромат і смак).

Картоплю наріжте дрібними кубиками. Розігрійте трохи олії, тушкуйте на ньому селеру, моркву і пастернак, додайте в суп піджарку і картоплю. Проварити все разом 10 хвилин.

Окремо підсмажте цибулю з часником і гострим перцем, заправте салат, посоліть і поперчіть за смаком, проварить 5 хвилин, потім вогонь вимкніть, потримайте суп під кришкою 10 хвилин.

Приємного смаку!
Джерело Теленеделя. №125 2015

Схожі рецепти

Пісний салат зі свіжих огірків
Пісний салат зі свіжих огірків рецепт легкої страви. Смачний овочевий салат із огірків рецепт з фото.
Каша гречана з грибами
Пісні страви з гречки - це смачні страви які готують не тільки в строгий піст, а і на кожен день. Каша гречана з грибами - вишукана пісна страва, готувати дуже легко. Рецепт приготування гречаної каші з грибами та цибулею в піст. Гриби як добавка до каш змінюють смак цих в кращу сторону. Сушені
Локшина з грибами і шпинатом
Локшина з грибами та шпинатом - пісна друга страва під час Великого посту. Простий рецепт смачної локшини на обід під час посту. В дні коли дозволена риба, додайте банку тунця до такої локшині - стане ще смачніше.
Наваристий суп з нутом
Пісний наваристий суп з нутом - смачна та поживна перша страва на час Великого посту. Суп з нутом готується швидко, рецепт та покроковий опис приготування пісної страви.
Пісний український борщ
Українська традиційна страва - український борщ, поживна та смачна перша страва яку готують на кожен день. Як приготувати пісний борщ рецепт дивіться нижче. Пісний український борщ смачний рецепт пісних страв.
Овочевий суп з риби
Овочевий суп з рибою - легкий і корисний. Ніжний смак риби прекрасно поєднується з овочами. Суп виходить дуже насиченим, яскравим і смачним. Рецепт приготування овочевого супу дивіться далі.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору