Пісний український борщ

Пісний український борщПісний український борщ
Українська традиційна страва – український борщ, поживна та смачна перша страва яку готують на кожен день. Як приготувати пісний борщ рецепт дивіться нижче. Пісний український борщ смачний рецепт пісних страв.

Інгредієнти

  • 1 кг буряка
  • 500 г картоплі
  • 200 г капусти
  • 250 г моркви
  • 150 г цибулі
  • 3 ст. л. оцту
  • 1 лавровий лист
  • 3 горошини запашного перцю
  • 1 ч.л. меленої солодкої паприки
  • пучок кропу, сіль, чорний мелений перець

Рецепт приготування пісного борщу:

Овочі почистіть, капусту тонко нашаткуйте, моркву, картоплю і буряк наріжте тонкими брусочками, цибулю залиште цілим.

Влийте в каструлю 2,5 л води, покладіть прянощі і цілу цибулину, посоліть, доведіть до кипіння.

Закладайте компоненти по черзі: спочатку буряк, через 10 хвилин картоплю і моркву, через 5 хвилин капусту. Через 5-7 хвилин влийте оцет, додайте дрібно нарізану зелень, дайте закипіти і вимикайте.

При подачі цибулю видаліть. На самому початку в борщ можна додати відвареної квасолі.

Приємного смаку!
Джерело Теленеделя. №125 2015