Овочевий суп з риби

Овочевий суп з рибиОвочевий суп з риби
Овочевий суп з рибою – легкий і корисний. Ніжний смак риби прекрасно поєднується з овочами. Суп виходить дуже насиченим, яскравим і смачним. Рецепт приготування овочевого супу дивіться далі.

Інгредієнти

  • 300 г риби
  • 1 картоплина
  • 1 невеликий кабачок
  • 1 болгарський перець
  • 1 помідор
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1/3 пучка шпинату
  • сіль, мелений перець – за смаком
  • олія рослинна – для смаження

Рецепт приготування овочевого супу:

Приготуйте рибний бульйон. Для цього рибу вимийте, очистіть від луски, залийте 1 л холодної води, довести до кипіння, зніміть лену і варіть 15 хвилин, потім посоліть. Рибу вийміть з бульйону, розберіть і видаліть кістки.
Всі овочі вимити, почистити і нарізати кубиками.

Овочевий суп з риби

На рослинному маслі обмажте моркву і цибулю до прозорості, потім додайте кабачок і перець і обсмажуйте всі разом 5-8 хвилин.

Овочевий суп з риби

З помідора зніміть шкірку. Наріжте помідори кубиками і викладіть до інших овочів. Готуйте ще 5 хвилин, посолити і поперчіть в процесі.

Овочевий суп з риби

Перекладіть овочі в каструлю, додайте нарізану кубиками картоплю.

Влийте проціджений рибний бульйон і поставити на вогонь. Варити до готовності картоплі.

Шпинат вимийте і наріжте.
Додайте в овочевий суп шпинат, поварить ще 2-3 хвилин і зніміть з вогню. При подачі викладіть в суп відварну рибу.
Смачний овочевий суп з рибою готовий.

Приємного смаку!
Джерело – Домашняя кухня. Лучшие кулинарные рецепты 2014.10