» » Домашній капусняк

Домашній капусняк

Домашній капуснякДомашній капусняк
Капусняк домашній - рецепт приготування української першої страви з детальними фото. Капусняк виходить дуже густий, як рідка каша. Щось середнє між кулішем і борщем. Рецепт смачного домашнього капусняку з пшоном готується легко та виходить ситним та смачним, особливо з додаванням сметани. За моїм рецептом готую капусняк з свіжої та квашеної капусти одночасно.

Інгредієнти

  • Ребра зі свинини 400 г.
  • Картопля 300 г.
  • Капуста свіжа 350 г.
  • Капуста квашена 350 г.
  • Пшоно 3-4 ст. л.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сало 100 г.
  • Томатна паста 3 ст. л.
  • Зелень кропу і петрушки
  • Сіль, перець

Рецепт приготування


Помити порізати ребра зі свинини і поставити варитися на невеликий вогонь на 40 хвилин.

Домашній капусняк


Свіжу та квашену капусту насікти дрібно, якщо немає часу - можна комбайном. Капусти повинно бути порівну сирої та квашеної.

Домашній капусняк


Дрібними кубиками порізати картоплю, вона повинна практично розваритися. Коли картопля закипить - вимите пшоно кидайте в каструлю і варити приблизно 20-30 хвилин.

Домашній капусняк

Домашній капусняк

Домашній капусняк


Поки вариться картопля і пшоно приготуйте зажарку.
Малими шматочками порізати сало і смажити на сковорідці.

Домашній капусняк


Мілко порізати цибулю, моркву натерти на тертці. Додати все це на сковорідку і смажити хвилин 10-15 і потім додаю томатну пасту. Ще смажу хвилин 5-7. Зажарка готова.

Домашній капусняк

Домашній капусняк
Домашній капусняк


Покласти капусту в каструлю (картопля і пшоно повинні вже розваритися).
Додати зажарку, лавровий лист. Сіль, перець і кислота за смаком, можна підкислити капустяним розсолом. Варити 20 хвилин коли свіжа капуста буде майже готова.

Домашній капусняк


Мілко порубайте зелень, всипте в капусняк, перемішати і вимкнути вогонь.

Домашній капусняк

Домашній капусняк


Капусняк повинен настоятися біля 30 хвилин перед подачею на стіл.

Домашній капусняк


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Сирний суп з фрикадельками
Сирний суп з фрикадельками - різновид першої страви, одним з основних компонентів якого є сир. Суп сирний виходить дуже ситним, ніжним і звичайно смачним. За цим рецептом сирний суп готується швидко, завдяки використанню плавленого сиру.
Суп з квасолею
Суп з квасолею моя улюблена перша страва. Дізнайтесь рецепт з фото та порадами щодо приготування супу з квасолею. У вас вийде смачний та ситний суп з квасолею на кожен день.
Суп із консервованим горошком
Цей рецепт від моєї бабусі, вона завжди варила гороховий суп з реберцями. Суп із консервованим горошком виходить поживний та смачний. Як готувати суп з зеленим горошком дізнайтесь з нашого рецепту з фото. Смачна перша страва на кожен день.
Капусняк Запорізький
Капусняк Запорізький. Рецепт з фото смачного капусняку з квашеної капусти та коренем селери. Ситний, ароматний суп з незвичайною кислинкою тушкованою квашеною капусти та ніжними шматочками свинини. Хочете порадувати своїх близьких чимось "гаряченьким"? Ми пропонуємо рецепт смачної першої страви -
Зелений борщ зі щавлем
Український зелений борщ - рецепт приготування смачного борщю зі щавлем, перша страва на кожен день. З настанням весни та влітку зелений борщ зі щавлем постійно з'являється на нашому столі. Приготуємо сьогодні зелений борщ за простим рецептом з фото.
Український борщ
Український борщ - рецепт який прославив українську кухню. Кожен регіон України має свій особливий рецепт борщу. Борщ український - перша страва яка має унікальні смакові якості. Дізнайтеся як приготувати український борщ, рецепт з фото.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору