Зелений борщ зі щавлем

Зелений борщ зі щавлемЗелений борщ зі щавлем
Український зелений борщ – рецепт приготування смачного борщю зі щавлем, перша страва на кожен день. З настанням весни та влітку зелений борщ зі щавлем постійно з’являється на нашому столі.
Приготуємо сьогодні зелений борщ за простим рецептом з фото.

Інгредієнти

  • Ребра зі свинини 300 г.
  • Картопля 300 г.
  • Рис 3 ст. л.
  • Яйця 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Щавель
  • Зелень кропу і петрушки
  • Сіль, перець, олія

Рецепт приготування зеленого борщу:

Помийте поріжте ребра і поставте варитися на невеликий вогонь на 30-40 хвилин.

Зелений борщ зі щавлем

Відваріть яйця. Поріжте картоплю невеликими кубиками. Додайте до ребер порізану картоплю, посоліть, поперчіть, додайте лавровий лист. Через 15 хвилин додайте порізані кубиками яйця.

Зелений борщ зі щавлем

Зелений борщ зі щавлем

Приготуйте зажарку. Для цього потріть на великій тертці моркву, цибулю поріжте кубиками і обсмажити на попередньо розігрітій сковорідці.

Зелений борщ зі щавлем

Коли звариться картопля додати в каструлю порізаний щавель, зелень кропу і петрушки, зажарку. Посолити і поперчити, довести до кипіння, проварити ще 1 хвилину і виключіть вогонь.

Зелений борщ зі щавлем

Зелений борщ зі щавлем

Закрийте кришку каструлю і дайте настоятися борщу 20-30 хвилин.

Зелений борщ зі щавлем

Перед подачею на стіл положити у миску із борщем ложку сметани.

Зелений борщ зі щавлем

Приємного смаку!