Курячий бульйон з домашньою локшиною – швидка в приготуванні перша страва. Дізнайтеся як зварити бульйон курячий, простий рецепт з фото. Також до бульйону ми приготуємо домашню локшину за дуже простим рецептом.
Цей курячий бульйон з локшиною можете готувати на кожен день, суп виходить наваристий та корисний.
Інгредієнти
- Куряче м’ясо 300 г.
- Картопля 400 г.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Зелень кропу і петрушки
- Перець горошком
- Для локшини:
- Яйце 1 шт.
- Борошно
Рецепт приготування бульйону з курки:
Помийте, поріжте на шматки куряче м’ясо. Залийте його водою і поставте варитися.
Через 40 хвилин додайте порізану на кубики картоплю, кружечками моркву і цілу цибулину.
Посоліть, додайте лавровий лист, перець горошком.
Для приготування домашньої локшини візьміть трішки борошна, вбийте туди 1 яйце і всипте дрібку солі.
Додаючи поступово борошно замісіть туге тісто.
Тісто розкатайте тонким шаром і поріжте його смужками 0,5 см на 3-4 см.
Трішки локшину обваляйте в муці.
Як звариться картопля додайте локшину, зелень і доваріть ще 3 хвилини.
Курячий бульйон з локшиною готовий до споживання!
Приємного смаку!