» » Охолоджуючий напій з кавуна

Охолоджуючий напій з кавуна

Охолоджуючий напій з кавунаОхолоджуючий напій з кавуна
На дворі спека!!! Але вже настала пора кавунів і тепер ми зможемо охолонути випивши смачний охолоджуючий напій із кавуна. Простий рецепт напою з кавуна буде до смаку дорослим і дітям.

Інгредієнти

  • Кавун 100 г.
  • Лід 100 г.
  • Цукор за смаком

Рецепт приготування


Лід поміщаємо в блендер і подрібнюємо до стану снігу.

Охолоджуючий напій з кавуна

Охолоджуючий напій з кавуна


Кавун очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо шматочками і змішуємо з льодом в блендері.

Охолоджуючий напій з кавуна

Охолоджуючий напій з кавуна


Збиваємо разом із вже подрібненим льодом, додавши 1 чайну ложку цукру.

Викладаємо напій у високі склянки, вставляємо трубочку і насолоджуємося охолодженим напоєм в літню спеку!

Охолоджуючий напій з кавуна


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Полунично-банановий смузі
Полунично-банановий смузі корисний напій до сніданку для дітей та дорослих. Смачне поєднання полуниці, банану та молока, я ще додаю 1 ч. л. травневого меду. Швидкий рецепт приготування смузі з полуницею та бананом.
Апельсиновий лимонад
Апельсиновий лимонад - смачний, освіжаючий, корисний, в міру солодкий напій (з 1-го апельсина виходить 2 літри напою). Рецепт приготування лимонаду з апельсинів дуже простий та швидкий.
Різдвяний узвар
Різдвяний узвар - головний зимовий напій, у якому безліч вітамінів, насичений з солодким смаком який готують до куті. Узвар на Різдво варять з сухофруктів: груша придає солодкий смак, яблуко - кислинку, чорнослив - навар, вишня - аромат і відтінок. Щоб різдвяний узвар вийшов насиченим необхідно на
Виноградне вино своїми руками
Виноробство є мистецтвом, секретам якого потрібно вчитися роками. Незважаючи на це зробити домашнє виноградне вино своїми руками може кожен з нас. Нехай ви не створите шедевр, гідний світових виставок, але при правильному підході смак власного напою вас приємно здивує. У цьому рецепті
Морс з журавлини
Морс з журавлини смачний і корисний напій. Журавлина містить багато вітамінів і особливо вітаміну С. Очевидно, що взимку варто вживати її для профілактики і лікування застуди. Морс з журавлини рекомендують при високому тиску, а також годуючим мамам і жінкам в період вагітності (останнім, правда,
Авокадо «Дайкірі»
Коктейль «Дайкірі» з авокадо - незвичайне поєднання рому з соком лайма, вершками і стиглим авокадо - для справжніх гурманів. Він відмінно втамовує спрагу, має м'який і ніжний смак, при цьому його назва звучить екстравагантно і сексуально - коктейль «Дайкірі».

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору