Карамельний лікер

Карамельний лікерКарамельний лікер
Смачний лікер, який я роблю безпосередньо перед святкуванням, особливо сподобається жінкам. Зробіть собі його до новорічного столу.
М’який, смачний карамельний лікер з вареного згущеного молока та кави, рецепт приготування. Можна також налити в красиву пляшку і подарувати на Новий рік друзям. У холодильнику лікер може простояти 2-3 місяці.

Інгредієнти

  • 500 мл горілки
  • 200 г вареного згущеного молока
  • 250 мл води
  • 4 ст. л. кави.

Рецепт приготування лікеру:

Каву заварити на 150 мл води. Решту води з’єднати зі згущеним молоком і довести до кипіння. Додати проціджену через ситечко каву. Охолодити.
Долити горілки і добре збовтати. Лікер залишити у холодильнику на 2 години.

Каву найкраще брати заварну, доброї якості, а не швидкорозчинну.
Перед поданням лікер знову збовтати.

Приємного смаку!
Готувала Леся Кравецька
Джерело Рецепти господині 2014’12