Морс з журавлини

Морс з журавлиниМорс з журавлини
Морс з журавлини смачний і корисний напій. Журавлина містить багато вітамінів і особливо вітаміну С. Очевидно, що взимку варто вживати її для профілактики і лікування застуди.

Морс з журавлини рекомендують при високому тиску, а також годуючим мамам і жінкам в період вагітності (останнім, правда, не варто зловживати ним). Рекомендують його і для схуднення – дівчатам на замітку. Дітям він і корисний і теж подобається.

Журавлина здатна зберігатися тривалий час і для приготування морсу можна використовувати як свіжі, так і заморожені ягоди. Цукор можна замінити медом, але це вже кому як подобається.

Інгредієнти

  • Журавлина 250 г.
  • Цукор 2/3 стакана
  • Вода 1 л.

Рецепт приготування морсу:

Помити, перебрати та подрібнити журавлину в блендері.

Морс з журавлини

Морс з журавлини

Висипати журавлину в каструлю, додати цукор, воду і довести до кипіння.

Морс з журавлини

Охолодити, процідити і смачний морс з журавлини готовий до споживання.

Морс з журавлини

Приємного смаку!