Кисіль з кураги
Густий та корисний кисіль з кураги для всієї родини. Курага дуже корисна для шкіри, волосся. Смачний солодкий десерт на кожен день, рецепт з фото.
Інгредієнти
- Курага 150 г.
- Цукор 1 ст. л.
- Крохмаль 2 ч. л.
- Кислота лимонна дрібка
Рецепт приготування напою
Промити курагу, залити кип’ятком та варити по курага не стане м’якою, приблизно 25-30 хвилин. Разом з водою перемолоти курагу блендером в каструлі.
Добавити цукор, лимонну кислоту і нагріти до закипання. Розвести крохмаль в 100 мл холодної води, влити у каструлю, помішуючи суміш і варити до загустіння.
Смачний кисіль з кураги готовий. Приємного смаку!