Кисіль з кураги

Кисіль з кураги

Кисіль з кураги

Густий та корисний кисіль з кураги для всієї родини. Курага дуже корисна для шкіри, волосся. Смачний солодкий десерт на кожен день, рецепт з фото.

Інгредієнти

  • Курага 150 г.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Крохмаль 2 ч. л.
  • Кислота лимонна дрібка

Рецепт приготування напою

Промити курагу, залити кип’ятком та варити по курага не стане м’якою, приблизно 25-30 хвилин. Разом з водою перемолоти курагу блендером в каструлі.

Добавити цукор, лимонну кислоту і нагріти до закипання. Розвести крохмаль в 100 мл холодної води, влити у каструлю, помішуючи суміш і варити до загустіння.

Смачний кисіль з кураги готовий. Приємного смаку!