Курячі крильця-гриль, мариновані в пиві

Курячі крильця-гриль, мариновані в пиві

Курячі крильця-гриль, мариновані в пиві
Курячі крильця, мариновані в світлому пиві смачна смажена на грилі м’ясна закуска. Крильця можна запікати не тільки на грилі, а також в духовці, що є непоганим варіантом.

В запечених курячих крильцях ви не відчуєте смак пива, лише приємний хмільний аромат і гірчичну нотку. Рецепт приготування курячих крилець в маринаді з пивом, гірчицею і зеленою цибулею.

Крильця-гриль з різними соусами – дуже смачно!

Інгредієнти

  • Курячі крильця 1 кг.
  • Гірчиця 2 ч. л.
  • Світле пиво 400 мл.
  • Зелена цибуля 1 пучок
  • Куркума 1/2 ч. л.
  • Сіль, чорний перець за смаком

Рецепт приготування

Курячі крила миємо, просушіть, натерти перцем та сіллю.

З’єднати разом куркуму, подрібнену зелену цибулю, гірчицю і додаємо пиво. Гарно все перемішати, поставити маринуватись на 1 годину в холодильник.

Приступаємо до приготування крилець.
Для цього нам знадобиться решітка-гриль та жар в мангалі. Розігріти вугілля до максимуму, щоб вони світилися малиновим кольором і ставимо решітку з крильцями на вугілля.

Регулярно перевертаючи гриль, рівномірно обсмажуємо курячі крильця до золотистої хрусткої скоринки.

Час обсмажування на грилі хвилин 30-40.

Курячі крила-гриль подавати до пива, або як м’ясну страву до гарніру, або з соусами.

Приємного смаку!