Курячі крильця-гриль, мариновані в пиві
Курячі крильця, мариновані в світлому пиві смачна смажена на грилі м’ясна закуска. Крильця можна запікати не тільки на грилі, а також в духовці, що є непоганим варіантом.
В запечених курячих крильцях ви не відчуєте смак пива, лише приємний хмільний аромат і гірчичну нотку. Рецепт приготування курячих крилець в маринаді з пивом, гірчицею і зеленою цибулею.
Крильця-гриль з різними соусами – дуже смачно!
Інгредієнти
- Курячі крильця 1 кг.
- Гірчиця 2 ч. л.
- Світле пиво 400 мл.
- Зелена цибуля 1 пучок
- Куркума 1/2 ч. л.
- Сіль, чорний перець за смаком
Рецепт приготування
Курячі крила миємо, просушіть, натерти перцем та сіллю.
З’єднати разом куркуму, подрібнену зелену цибулю, гірчицю і додаємо пиво. Гарно все перемішати, поставити маринуватись на 1 годину в холодильник.
Приступаємо до приготування крилець.
Для цього нам знадобиться решітка-гриль та жар в мангалі. Розігріти вугілля до максимуму, щоб вони світилися малиновим кольором і ставимо решітку з крильцями на вугілля.
Регулярно перевертаючи гриль, рівномірно обсмажуємо курячі крильця до золотистої хрусткої скоринки.
Час обсмажування на грилі хвилин 30-40.
Курячі крила-гриль подавати до пива, або як м’ясну страву до гарніру, або з соусами.
Приємного смаку!