Кулінарні статті

Кулінарні статті – збірка цікавих різноманітних фактів про кулінарію. Статті і поради про вибір продуктів харчування, основні принципи харчування в холоди. Словник кулінара.

Як правильно зберігати вершкове масло

вершкове масловершкове масло
Вершкове масло – продукт, який можна зустріти майже в кожному холодильнику. Ранкові бутерброди, найніжніша випічка, дуже смачні соуси – ніщо не обходиться без скибочки вершкового масла!
Це той продукт, який ми використовуємо по кілька разів на день і, само собою, він заслуговує на особливу увагу. Заслуговує і отримує, у вигляді діжок для зберігання в болоті, спеціальних відсіків в холодильниках і корисного винаходу – маслянки, про вибір якої і піде мова. Отже, про все по порядку!

Заморозка овочів, фруктів та ягід

Заморозка овочівЗаморозка овочів
Заморозка дозволяє зберегти надовго овочі, фрукти, ягоди та зелень практично свіжими. Заморожувати можна і потрібно також рослинні пюре, суміші, напівфабрикати, готові страви з овочів і фруктів.

Запасаємося вітамінами

Запасаємося вітамінамиЗапасаємося вітамінами
Довгоочікуване літо! Дні стали жаркими і довгими, ночі – теплими і короткими. Їсти не хочеться. І це правильно. Дієтологи довели, що при підвищенні температури повітря в середньому на 10 градусів клітини організму краще засвоюють кисень, що призводить до зменшення споживання організмом енергії.