• 0

Як вибирати кавун?

Кавун - це не тільки шалено смачна ягода, але й відмінне джерело заліза, каротину, вітамінів групи В, а також фолієвої кислоти, яка бере участь у кровотворення. Як правильно вибирати смачні, цукрові кавуни, які тануть у роті?
  • 17

Яблучний спас рецепти

У серпні відзначаються відразу три великих православних свята, в народі іменованих: Медовий, Яблучний і Хлібний. Дізнайтесь рецепти страв які готують на Спас.
  • 0

Крашанки і писанки. Як фарбувати яйця на Пасху?

Кожній господині хочеться, щоб великодні яйця вийшли яскравими, барвистими, ошатними. Тому до фарбування яєць слід підійти серйозно. Крашанки це пофарбовані у різні кольори зварені яйця. Впевнені, дотримуючись наших рекомендацій крашанки вийдуть
  • 0

Секрети смачної кухні «Глазур підкреслить смак»

Жодна господиня, коли береться готувати солодке, не обходиться без глазурі. Нею покривають торти і тістечка, малюють візерунки на пряниках та печиві, заливають верхівки кексів і пасок. Дізнайтесь як зробити глазур, правильна консистенція, поради
  • 0

Ідеальна паска, рецепт приготування

Пишна, ароматна, м'яка і смачна паска - головний символ Світлого Воскресіння і головне ласощі для дітей і дорослих. Щоб паски вдалися на славу, скористайтеся нашими підказками - саме ці тонкощі гарантують успіх випічці.
  • 0

Великий піст. Як провести Великий піст?

48 днів без м'яса, алкоголю, яєць і молочної продукції - серйозне випробування для нас, українців, люблячих смачну їжу. І тим не менше щорічно поста дотримується все більше людей. І не всі з них певно віруючи: для когось піст - питання солідарності
  • 0

Масниця цілий рік! Готуємо млинці, налисники, оладки.

Чи варто чекати Масниці, щоб потішити рідних і близьких ароматними млинцями, налісниками або оладками? Дізнайтесь найкращі рецепти класичних налісників, дріжджових млинців, млинців на опарі, млинцевих пирогів. Звичайний родинний обід перетвориться
  • 0

Кулінарні секрети. Щоб випічка вдалася.

Кулінарні секрети смачної кухні, дізнайтесь що треба зробити щоб випічка вдалася. Домашня випічка повинна бути не тільки смачною, але і мати красивий вигляд. У своїй кулінарній статті я ділюсь секретами вдалої випічки.
  • 0

Домашнє вино

Смачне вино можна приготувати з різних фруктів і ягід - яблук, горобини, вишні, малини, аґрусу, смородини. Але небажано брати груші, черешні, сливи, абрикоси, суницю, солодкі сорти яблук, а також плоди із зеленою шкіркою (вино буде безбарвним).
  • 0

Новорічне меню 2015. Страви на Новий рік 2015.

Новий рік - особливе свято, до якого ми готуємося задовго і з особливою ретельністю. І святкове новорічне меню 2015 складаємо завчасно, враховуючи не тільки смаки гостей, але і переваги Господині року.
  • 0

Страви з субпродуктів: просто смакота!

Печінка, нирки. шлуночки, язики... Внутрішні органи тварин і птахів, а також інші малоцінні частини туш, типу хвостів і вух, все це не що інше, як субпродукти. І з них можна приготувати дуже багато смачних та головне корисних страв.
  • 0

Соняшникова олія: робимо правильний вибір

Олія соняшникова - продукт з воістину дивовижні властивості, та й до того ж за популярністю серед населення займає лідируючи позиції. Виробники пропонують нашій увазі величезний асортимент цього продукту, тому важливо навчитися орієнтуватися в
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору