• 0

Кулінарні секрети. Щоб випічка вдалася.

Кулінарні секрети смачної кухні, дізнайтесь що треба зробити щоб випічка вдалася. Домашня випічка повинна бути не тільки смачною, але і мати красивий вигляд. У своїй кулінарній статті я ділюсь секретами вдалої випічки.
  • 0

Домашнє вино

Смачне вино можна приготувати з різних фруктів і ягід - яблук, горобини, вишні, малини, аґрусу, смородини. Але небажано брати груші, черешні, сливи, абрикоси, суницю, солодкі сорти яблук, а також плоди із зеленою шкіркою (вино буде безбарвним).
  • 0

Новорічне меню 2015. Страви на Новий рік 2015.

Новий рік - особливе свято, до якого ми готуємося задовго і з особливою ретельністю. І святкове новорічне меню 2015 складаємо завчасно, враховуючи не тільки смаки гостей, але і переваги Господині року.
  • 0

Страви з субпродуктів: просто смакота!

Печінка, нирки. шлуночки, язики... Внутрішні органи тварин і птахів, а також інші малоцінні частини туш, типу хвостів і вух, все це не що інше, як субпродукти. І з них можна приготувати дуже багато смачних та головне корисних страв.
  • 0

Соняшникова олія: робимо правильний вибір

Олія соняшникова - продукт з воістину дивовижні властивості, та й до того ж за популярністю серед населення займає лідируючи позиції. Виробники пропонують нашій увазі величезний асортимент цього продукту, тому важливо навчитися орієнтуватися в
  • 0

Гарбуз користь та приготування

Одні називають гарбуз овочем, інші - фруктом, треті - ягодою, але абсолютно всі вчені і дієтологи радять і настійно рекомендують вживати в їжу гарбуз у всіх його проявах: від насіння до масла! В цій кулінарній статті ви дізнаєтесь які корисні
  • 0

Часник - природний антибіотик

Підступна застуда не збирається відступати. Чхають і кашляють люди оточують нас повсюдно. Актуальність природного «захисника» - часнику очевидна. Його корисні властивості були відомі людям ще в I столітті нашої ери, і до цього дня цей природний
  • 0

Як правильно зберігати вершкове масло

Вершкове масло - продукт, який можна зустріти майже в кожному холодильнику. Ранкові бутерброди, найніжніша випічка, дуже смачні соуси - ніщо не обходиться без скибочки вершкового масла! Це той продукт, який ми використовуємо по кілька разів на день
  • 0

Заморозка овочів, фруктів та ягід

Заморозка дозволяє зберегти надовго овочі, фрукти, ягоди та зелень практично свіжими. Заморожувати можна і потрібно також рослинні пюре, суміші, напівфабрикати, готові страви з овочів і фруктів.
  • 0

Запасаємося вітамінами

Довгоочікуване літо! Дні стали жаркими і довгими, ночі - теплими і короткими. Їсти не хочеться. І це правильно. Дієтологи довели, що при підвищенні температури повітря в середньому на 10 градусів клітини організму краще засвоюють кисень, що
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору