• 0

Страви на новий рік 2016. Новорічні рецепти 2016

Ось уже й 2016 рік на порозі. Зовсім скоро в кожному будинку найближчі та найрідніші люди зберуться за столом, щоб весело зустріти саме чарівне свято - Новий рік. У цій кулінарній статті ви знайдете кращі новорічні рецепти на 2016 рік, які
  • 0

Корисні властивості яблук

Сьогодні яблука шановані, улюблені і популярні у всьому світі, про що свідчать прислів'я та приказки: «Хто яблучко в день з'їдає, той у доктора не буває», «Яблуко на вечерю - і лікар не потрібний». Тому їжте яблука і завжди залишатися здоровими
  • 68

Як оригінально прикрасити салат олів'є на Новий рік

Іноді можна почути думку, що від Олів'є на Новий рік багато хто вже втомився. Мовляв, скільки можна ставити на стіл цей звичний, традиційний і такий простий за складом інгредієнтів салат. Але новорічні традиції створювалися не для того, щоб від них
  • 73

Як стерилізувати банки. Різні способи та поради

Осінь - розпал врожаю. Пора згадати про його збереження протягом довгої холодної зими. Як приємно морозним зимовим вечором, відкрити баночку варення і згадати про ласкаве, тепле, літне сонечко. Але для того, щоб зберегти шматочок літа надовго, треба
  • 0

Як вибирати кавун?

Кавун - це не тільки шалено смачна ягода, але й відмінне джерело заліза, каротину, вітамінів групи В, а також фолієвої кислоти, яка бере участь у кровотворення. Як правильно вибирати смачні, цукрові кавуни, які тануть у роті?
  • 0

Яблучний спас рецепти

У серпні відзначаються відразу три великих православних свята, в народі іменованих: Медовий, Яблучний і Хлібний. Дізнайтесь рецепти страв які готують на Спас.
  • 0

Крашанки і писанки. Як фарбувати яйця на Пасху?

Кожній господині хочеться, щоб великодні яйця вийшли яскравими, барвистими, ошатними. Тому до фарбування яєць слід підійти серйозно. Крашанки це пофарбовані у різні кольори зварені яйця. Впевнені, дотримуючись наших рекомендацій крашанки вийдуть
  • 0

Секрети смачної кухні «Глазур підкреслить смак»

Жодна господиня, коли береться готувати солодке, не обходиться без глазурі. Нею покривають торти і тістечка, малюють візерунки на пряниках та печиві, заливають верхівки кексів і пасок. Дізнайтесь як зробити глазур, правильна консистенція, поради
  • 0

Ідеальна паска, рецепт приготування

Пишна, ароматна, м'яка і смачна паска - головний символ Світлого Воскресіння і головне ласощі для дітей і дорослих. Щоб паски вдалися на славу, скористайтеся нашими підказками - саме ці тонкощі гарантують успіх випічці.
  • 0

Великий піст. Як провести Великий піст?

48 днів без м'яса, алкоголю, яєць і молочної продукції - серйозне випробування для нас, українців, люблячих смачну їжу. І тим не менше щорічно поста дотримується все більше людей. І не всі з них певно віруючи: для когось піст - питання солідарності
  • 0

Масниця цілий рік! Готуємо млинці, налисники, оладки.

Чи варто чекати Масниці, щоб потішити рідних і близьких ароматними млинцями, налісниками або оладками? Дізнайтесь найкращі рецепти класичних налісників, дріжджових млинців, млинців на опарі, млинцевих пирогів. Звичайний родинний обід перетвориться
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору