» » Які смачні страви можна приготувати за допомогою рисоварки

Які смачні страви можна приготувати за допомогою рисоварки

страви з рисоваркоюстрави з рисоваркою
Рисоварка – це справжня знахідка для тих, хто не уявляє свій щоденний раціон без рису. Вона дозволяє готувати дуже смачну «пухнасту» та розсипчасту кашу, не витрачаючи багато часу і зусиль.
Сторінка http://price.ua/risovarka/ccid2324.html допоможе швидко підібрати і купити рисоварку з необхідними технічними характеристиками. Порівняв вартість найбільш прийнятних варіантів в різних інтернет-магазинах, ви зможете обрати найвигідніший для себе.

З подібною технікою легко робити ідеальний рис та багато інших цікавих страв на його основі і не тільки. Пропонуємо спробувати наступні рецепти.

«Сонячний» плов

Для приготування насиченого яскравого плову вам знадобиться:
- 1 куряча грудка;
- 2 стакани пропареного рису;
- 3 голівки ріпчастої цибулі;
- 1 морквина;
- 3 зубця часнику;
- 2 столові ложки вершкового масла;
- по 1 столовій ложці меленого коріандру та куркуми;
- петрушка;
- сіль за смаком.

Вимийте, просушіть та наріжте великими шматочками грудку. Обсмажте її на сковорідці з вершковим маслом до золотистого кольору. Вогонь при цьому повинен бути середнім. На тому ж маслі обсмажте натерту моркву, а потім цибулю. Після цього підготовані компоненти змішайте в чаші рисоварки. Промийте рис та додайте його до цієї суміші. Далі підготуйте спеції. Висипте їх у стакан, залийте водою та добре змішайте. Додайте сіль та відправте дану масу у рисоварку. За 5-10 хвилин до повної готовності страви вставте зверху розрізані навпіл зубці часнику. В кінці посипте плов петрушкою. Весь процес приготування займає близько 40 хвилин.

Шарлотка

Цю повітряну та м’яку шарлотку в рисоварці можна робити з будь-чим: яблуками, абрикосами, сухофруктами та ін.

Для тіста знадобляться такі інгредієнти:
- 1 маленька баночка біо-йогурту;
- 1 столова ложка рослинної олії;
- 2-3 чайних ложки цукру;
- 2-3 столових ложки свіжого молока;
- 1.5-2 стакани борошна;
- розпушувач;
- трохи солі.

Висипте всі компоненти в миску та гарно перемішайте їх виделкою. Додайте в цю масу дрібно порізані фрукти та знову все змішайте. Якщо ви використовуєте яблука, присипте їх невеликою жменькою кориці. Змастіть рослинним маслом чашу рисоварки, вилийте в неї тісто та випікайте близько години.Готовність перевіряйте бамбуковою шпажкою.
Для випічки підійде режим «Варіння рису».

М’ясний гуляш

Щоб потішити своїх близьких апетитним гуляшем з соковитим м’ясом, підготуйте такі продукти:
- 0.5 кг телятини чи свинини;
- 1 голівка ріпчастої цибулі;
- по 2 столових ложки томатної пасти та рослинної олії;
- 100 г сметани;
- 1 столова ложка борошна;
- лавровий лист, сіль, спеції за смаком.

Для початку добре промийте, висушіть та наріжте невеликими шматочками м'ясо. Потім дрібно поріжте цибулю та обсмажте її з м’ясом, додав борошна. В окремій мисці змішайте томатну пасту зі сметаною та вилийте цю суміш до м’яса. Отриману масу викладіть в чашу рисоварки. Додайте трохи води, спеції,сіль, лавровий лист. Готуйте страву в режимі «Тушіння» або «Розігрівання» півтори години. До готового гуляшу можна додати петрушку чи кріп.

Якщо в рисоварці є спеціальне ситечко для приготування їжі на пару, то ви зможете одночасно зі смачною кашею робити котлети, голубці чи тюфтельки, отримуючи таким чином повноцінний обід або вечерю. Цей чудо-агрегат стане цінним помічником на кухні та дасть можливість відвідати купу оригінальних страв.

Схожі рецепти

Страви на новий рік 2016. Новорічні рецепти 2016
Ось уже й 2016 рік на порозі. Зовсім скоро в кожному будинку найближчі та найрідніші люди зберуться за столом, щоб весело зустріти саме чарівне свято - Новий рік. У цій кулінарній статті ви знайдете кращі новорічні рецепти на 2016 рік, які дозволять прикрасити Ваше свято, зробивши його ще більш
Як оригінально прикрасити салат олів'є на Новий рік
Іноді можна почути думку, що від Олів'є на Новий рік багато хто вже втомився. Мовляв, скільки можна ставити на стіл цей звичний, традиційний і такий простий за складом інгредієнтів салат. Але новорічні традиції створювалися не для того, щоб від них можна було легко відмовлятися.
Крашанки і писанки. Як фарбувати яйця на Пасху?
Кожній господині хочеться, щоб великодні яйця вийшли яскравими, барвистими, ошатними. Тому до фарбування яєць слід підійти серйозно. Крашанки це пофарбовані у різні кольори зварені яйця. Впевнені, дотримуючись наших рекомендацій крашанки вийдуть дуже гарні. Дізнайтесь як фарбувати яйця на Пасху!
Великий піст. Як провести Великий піст?
48 днів без м'яса, алкоголю, яєць і молочної продукції - серйозне випробування для нас, українців, люблячих смачну їжу. І тим не менше щорічно поста дотримується все більше людей. І не всі з них певно віруючи: для когось піст - питання солідарності з друзями або родичами, для інших данину загальній
Страви з субпродуктів: просто смакота!
Печінка, нирки. шлуночки, язики... Внутрішні органи тварин і птахів, а також інші малоцінні частини туш, типу хвостів і вух, все це не що інше, як субпродукти. І з них можна приготувати дуже багато смачних та головне корисних страв.
Соняшникова олія: робимо правильний вибір
Олія соняшникова - продукт з воістину дивовижні властивості, та й до того ж за популярністю серед населення займає лідируючи позиції. Виробники пропонують нашій увазі величезний асортимент цього продукту, тому важливо навчитися орієнтуватися в існуючому різноманітті соняшникових масел і робити

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору