Кулінарні статті
Кулінарні статті – збірка цікавих різноманітних фактів про кулінарію. Статті і поради про вибір продуктів харчування, основні принципи харчування в холоди. Словник кулінара.
Як приготувати смачний шашлик
Справжній шашлик – це цілий ритуал! Соковите і ароматне м’ясо на шампурах, з якого на вугілля капає сік, запечені овочі, риба і морепродукти, тонко нашаткована маринована цибулька, пікантні салати … Від однієї лише думки починають текти слинки!
Запечені на відкритому вогні страви завжди будуть знаходити відгук в наших серцях завдяки незабутньому смаку і дивовижному аромату, який асоціюється з літом, спілкуванням і святом.
Рецепти пасок на Великдень
Паски до Великодня – головна страва на пасхальному столі. Адже саме з неї і починається застілля. Тому ми зібрали найсмачніші рецепти пасок – сирна, фруктова, шоколадна та інші – від такої страви буде в захваті кожен. Також до вашої уваги рецепти приготування глазурі для пасок.
Традиційні страви на щедрий вечір
Згідно з традиціями, ввечері 13 січня вся родина збирається на святкову вечерю, який називають Щедрий вечір. Святковий стіл обов’язково повинен бути багатим, адже піст вже позаду.
В цей вечір українці переважно готують різноманітні прості та традиційні страви. Щоб святкова вечеря вдалася треба заздалегідь спланувати меню на Щедрий вечір. Для вас ми підібрали рецепти блюд на будь-який смак, тож неодмінно приготуйте ваші улюблені страви і гарно проведіть свято.
Меню на Пасху 2018 року
Пасха – найважливіше свято не тільки в Україні, а і в усьому світі. Великдень має свої традиції і особливі страви, які готують в цей день.
Кожна господиня хоче приємно здивувати своїх гостей та рідних смачними і вишуканими стравами – пасками, салатами, закусками.
Ми приготували особливе меню на Пасху 2018 року, кращі та нові рецепти з описом приготування та фото.