» » Заварний крем з сметаною

Заварний крем з сметаною

Заварний крем з сметаноюЗаварний крем з сметаною

Заварний крем з сметаною чудово просочує коржі, смачний і ніжний. Приготуйте за нашим рецептом заварний крем на сметані для торта. Дізнайтесь як правильно готувати крем, покроковий рецепт з фото.

Інгредієнти

  • Сметана 0,5 л.
  • Яйце 1 шт.
  • Цукор 150 г.
  • Борошно 3 ст. л.
  • Масло 300 г.

Як готувати заварний крем на сметані


Змішати сметану з яйцем, борошном і цукром.

Змішати сметану з яйцем, борошном і цукром

Варити у каструлі з протипригарним покриттям або на водяній бані до загустіння суміші.

Варити у каструлі з протипригарним покриттям
до загустіння суміші

Охолодити до кімнатної температури.


У масло додаємо сметанну суміш і збиваємо міксером. Крем з сметаною готовий, можна поперемазувати коржі.

Крем з сметаною готовий

Схожі рецепти

Заварний крем з пудингу
Заварний крем з пудингом для торта - один з самих смачних і ніжних. Простий рецепт приготування крему з пудингом на молоці. Гарний варіант крему для бісквітних коржів.
Заварний білковий крем для тортів і пасок
Заварний білковий крем - ніжний і повітряний. Відмінний варіант для прикраси пасок, тортів і різних десертів. Покроковий рецепт з фото приготування смачного заварного крему на білках.
Заварний крем з жовтків з шоколадом
Заварний крем з жовтків з шоколадом я приготую для пляцка «Пані Кароліна». Ніжний крем з шоколадним смаком гарно підійде для бісквітних коржів. Рецепт приготування крему з фото.
Заварний крем на жовтках
Ніжний заварний крем на жовтках гарно підходить для листкових тортів. Нескладне приготування заварного крему рецепт з фото.
Заварний крем на молоці
Класичний рецепт - це заварний крем на молоці та яйцях. Якщо ви робите заварний крем для трубочок або еклерів, то крем повинен бути густим. А заварний крем для торта, такий як наш сьогоднішній рецепт, гарно підходить для Наполеона, медовика або бісквіта, його слід робити більш рідким, щоб він
Крем заварний з йогуртом
Заварний крем з йогуртом підходить для начинки еклерів, прошарку тістечок і тортів, пляцків. Дуже часто його вживають як самостійну страву, декоративно виклавши в креманки і прикрасивши свіжими фруктами, шоколадом і горіхами.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору