Заварний крем з пудингу

Заварний крем з пудингуЗаварний крем з пудингу

Заварний крем з пудингом для торта – один з самих смачних і ніжних. Простий рецепт приготування крему з пудингом на молоці. Гарний варіант крему для бісквітних коржів.

Інгредієнти

  • Пудинг ванільний 1 пакетик
  • Молоко 2 ст.
  • Цукор 1 ст.
  • Масло вершкове 300 г.

Як зробити крем з пудингу

Беремо 1 склянку холодного молока, в ній розмішуємо пудинг.

Беремо 1 склянку холодного молока, в ній розмішуємо пудинг

Другу склянку виливаємо у каструлю, додавши цукор – доводимо до кипіння помішуючи щоб розтав цукор.

Другу склянку виливаємо у каструлю, додавши цукор

Тепер тоненькою цівкою вливаємо молоко з пудингом, варимо на маленькому вогні, мішати постійно, поки не загусне.

вливаємо молоко з пудингом

Залишаємо молоко з пудингом щоб охолонуло до кімнатної температури.

Залишаємо молоко з пудингом щоб охолонуло

В мисці збити масло до побіління.

збити масло

Додавати в миску по одній столовій ложці вареного пудингу з молоком і продовжувати збивати.

додаємо в масло пудинг
перемішуємо

Ніжний, заварний крем з пудингом готовий, поперемазуємо коржі.

Ніжний, заварний крем з пудингом готовий
поперемазуємо коржі.

Цей крем чудово підійшов для пляцка «Зебра» з вишнями.