» » Заварний крем з пудингу

Заварний крем з пудингу

Заварний крем з пудингуЗаварний крем з пудингу

Заварний крем з пудингом для торта - один з самих смачних і ніжних. Простий рецепт приготування крему з пудингом на молоці. Гарний варіант крему для бісквітних коржів.

Інгредієнти

  • Пудинг ванільний 1 пакетик
  • Молоко 2 ст.
  • Цукор 1 ст.
  • Масло вершкове 300 г.

Як зробити крем з пудингу


Беремо 1 склянку холодного молока, в ній розмішуємо пудинг.

Беремо 1 склянку холодного молока, в ній розмішуємо пудинг

Другу склянку виливаємо у каструлю, додавши цукор - доводимо до кипіння помішуючи щоб розтав цукор.

Другу склянку виливаємо у каструлю, додавши цукор

Тепер тоненькою цівкою вливаємо молоко з пудингом, варимо на маленькому вогні, мішати постійно, поки не загусне.

вливаємо молоко з пудингом

Залишаємо молоко з пудингом щоб охолонуло до кімнатної температури.

Залишаємо молоко з пудингом щоб охолонуло

В мисці збити масло до побіління.

збити масло

Додавати в миску по одній столовій ложці вареного пудингу з молоком і продовжувати збивати.

додаємо в масло пудинг
перемішуємо

Ніжний, заварний крем з пудингом готовий, поперемазуємо коржі.

Ніжний, заварний крем з пудингом готовий
поперемазуємо коржі.

Цей крем чудово підійшов для пляцка «Зебра» з вишнями.

Схожі рецепти

Заварний білковий крем для тортів і пасок
Заварний білковий крем - ніжний і повітряний. Відмінний варіант для прикраси пасок, тортів і різних десертів. Покроковий рецепт з фото приготування смачного заварного крему на білках.
Сметанний крем з желатином
Сметанний крем для торта - простий в приготуванні, пишний і дуже смачний. Крем сметанний з желатином не розтікається і гарно підходить для тортів з бісквітними коржами. Такий крем гарно поєднується з різними солодкими фруктами, які можна додати між коржами.
Заварний крем з жовтків з шоколадом
Заварний крем з жовтків з шоколадом я приготую для пляцка «Пані Кароліна». Ніжний крем з шоколадним смаком гарно підійде для бісквітних коржів. Рецепт приготування крему з фото.
Заварний крем на жовтках
Ніжний заварний крем на жовтках гарно підходить для листкових тортів. Нескладне приготування заварного крему рецепт з фото.
Заварний крем на молоці
Класичний рецепт - це заварний крем на молоці та яйцях. Якщо ви робите заварний крем для трубочок або еклерів, то крем повинен бути густим. А заварний крем для торта, такий як наш сьогоднішній рецепт, гарно підходить для Наполеона, медовика або бісквіта, його слід робити більш рідким, щоб він
Крем заварний з йогуртом
Заварний крем з йогуртом підходить для начинки еклерів, прошарку тістечок і тортів, пляцків. Дуже часто його вживають як самостійну страву, декоративно виклавши в креманки і прикрасивши свіжими фруктами, шоколадом і горіхами.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору