Вершковий сир в домашніх умовах

вершковий сир

Вершковий сир – ідеально підходить для прикраси тортів, тістечок, інших десертів. Це простий спосіб приготування вершкового сиру в домашніх умовах. 

Готувати вершковий сир для крему вдома не швидко, але процес зовсім не важкий. В результаті ви отримаєте вершковий сир, який за своїми властивостями не поступається магазинному.

Інгредієнти

Кефір 3,2% 450 г.
Ряжанка 4% 450 г.
Сметана 25% 400 г.

Вершковий сир для крему – рецепт з фото

Краще за все купувати інгредієнти в пакетах. Ці пакети покласти у морозильну камеру на 10-12 годин.

заморозити сметану, кефір, ряжанку

Потім дістати вийняти заморожені ряжанку, кефір і сметану на марлю у ємність і залишити на 10-12 годин, щоб відійшла вся сироватка.

заморожені продукти скласти в марлію

Віджати, перемішати і сир готовий. Співвідношення інгредієнтів можна міняти. Від цього буде змінюватись і смак сиру.

віджативершковий сир для кремувершковий сир для торта орео

Відео – Вершковий сир в домашніх умовах

Приємного смаку!