Смачна вечеря на приготовлена нашвидкуруч – капуста з фаршем та картоплею в мультиварці. Рецепт другої страви на кожен день.
Поживна та корисна страва зроблена за допомогою мультиварки.
Інгредієнти
М’ясний фарш 450 г.
Капуста 1 кг.
Картопля 400-500 г.
Цибуля 1 шт.
Морква 1 шт.
Помідори 1-2 шт.
Сіль, спеції за смаком
Капуста з фаршем і картоплею в мультиварці рецепт
В чашу мультиварки налити небагато олії, висипати м’ясний фарш.
Мілко порізати цибулю і додати до фаршу.
Почистити моркву, мілко порізати чи натерти на тертці. Додаємо у чашу мультиварки.
Капусту порізати кубиками. Складаємо в чашу мультиварки.
Почистити картоплю і порізати кубиками.
Висипати у чашу мультиварки.
Помідори порізати кільцями і покласти зверху картоплі.
Посолити і додати спеції за смаком, додати 2 лаврових листочки, поперчити.
Перемішати всі інгредієнти.
В мультиварці Панасонік готувати в режимі Випічка 1 годину, води додавати не потрібно.
Капуста з фаршем та картоплею готова, приємного смаку!