Ароматний грибний соус стане відмінним доповненням до різних страв з риби, м’яса, картоплі, овочів і макаронів. Готуємо грибний соус до страв з риби та м’яса, рецепт приготування соусу.
Грибний соус має приємний смак і дуже корисний. Дізнайтеся як приготувати соус з свіжих грибів.
Інгредієнти
- 350 г свіжих грибів
- 50 г вершкового масла
- 250 мл вершків
- 15 г борошна,
- сіль
Рецепт приготування
1. Гриби ретельно промийте. Обсушіть і наріжте тонкими скибочками.
2. Обсмажити гриби на вершковому маслі, поки не випарується весь сік, посоліть і перемішайте гриби з борошном.
3. Влийте в сковороду вершки. Готуйте на мінімальному вогні до загусання, постійно помішуючи.
Приємного смаку!