Грибний соус

Грибний соус

Ароматний грибний соус стане відмінним доповненням до різних страв з риби, м’яса, картоплі, овочів і макаронів. Готуємо грибний соус до страв з риби та м’яса, рецепт приготування соусу.
Грибний соус має приємний смак і дуже корисний. Дізнайтеся як приготувати соус з свіжих грибів.

Інгредієнти

  • 350 г свіжих грибів
  • 50 г вершкового масла
  • 250 мл вершків
  • 15 г борошна,
  • сіль

Рецепт приготування

1. Гриби ретельно промийте. Обсушіть і наріжте тонкими скибочками.

2. Обсмажити гриби на вершковому маслі, поки не випарується весь сік, посоліть і перемішайте гриби з борошном.

3. Влийте в сковороду вершки. Готуйте на мінімальному вогні до загусання, постійно помішуючи.

Приємного смаку!