Сало «Смакота»

Сало «Смакота»Сало «Смакота»

Смачне сало «Смакота» - дуже ніжне та ароматне, така закуска обов'язково сподобається чоловікам, та шанувальникам сала. Простий рецепт приготування сала.

Інгредієнти

  • Сало шматок
  • Вода 1 л.
  • Цукор 150 г.
  • Сіль 120 г.
  • Лаврове листя 3 шт.
  • Перець духмяний горошком 4 шт.
  • Чорний перець горошком 8 шт.
  • Лушпиння цибулі для забарвлення 2 жмені за бажанням
  • Мелений перець, паприка за смаком

Рецепт приготування сало Смакота

Приготувати маринад: у каструлю з водою добавити цукор, сіль, духмяний, чорний перець, лаврове листя і лушпиння цибулі. Закип'ятити.

Приготуйте сало: порізати шматками 5х3 см. Додати сало в каструлю, киплячий маринад і варити 15 хвилин. Вимикаємо вогонь і залишаємо сало охолоджуватись в маринаді.

Вийняти сало з маринаду, за допомогою паперових рушників прибрати зайву вологу.

Обмокнути у спеціях, складаємо у пакетик, зав'язуємо і відправляємо у холодильник.

Сало «Смакота»

Коли треба дістаємо, розрізаємо і смакуємо з різними стравами.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Капусняк зі свіжої капусти
Капусняк - традиційна перша страва української кухні. Приготуємо український капусняк зі свіжої капусти - поживно і надзвичайно смачно. Рецепт приготування густого та поживного гарячого капусняку, гарна страва на обід. Капусняк вариться на м'ясному бульйоні з додаванням капусти, пшона та сала.
Сало в лушпинні цибулі
Сало в лушпинні цибулі дуже ніжне і смачне. Покроковий рецепт з фото приготування сала вареного в лушпинні цибулі та додаванням часнику і спецій. Варене сало - проста і доступна в приготуванні холодна закуска на кожен день.
Варене сало із спеціями
Варене сало за цим рецептом виходить ніжне та смачне. Таким салом не соромно пригостити навіть неочікуваних гостей - найсмачніша українська страва. Простий рецепт приготування сало варене з оцтом із спеціями. Сьогодні готую варене сало з меленим перцем та сало з зеленню і часником.
Сало з перцем
Сало з перцем готуємо вдома швидко та смачно. Цей рецепт оцінять ті, хто любить сало саме з червоним перцем, з яскравим насиченим ароматом, трохи «гостреньким».
Запечене сало у фользі
Запечене сало у фользі виходить дуже смачним та ніжним, з ароматом прянощів. Сало запечене у фользі в духовці приготувати просто за нашим рецептом з фото. Запечене сало з часником в духовці відмінна закуска на кожен день та свята.
Як засолити сало в банку? Сало в розсолі.
Як засолити сало в банку? Правильний рецепт тривалого зберігання сала в розсолі в скляній банці. Сьогодні будемо солити дуже смачне сало з часником та перцем. Сало виходить м'якеньким та робиться дуже легко за нашим рецептом з фото.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору