» » » Рулька з свинини запечена в рукаві

Рулька з свинини запечена в рукаві

Рулька з свинини запечена в рукавіРулька з свинини запечена в рукаві

Рулька з свинини запечена в рукаві в духовці - смачна страва як для святкового столу, так і на кожен день. Рецепт за яким готую рульку досить простий і доступний. Рулька, запечена зі спеціями та часником в рукаві - ароматне і м'якеньке м'ясо, відмінний варіант закуски до свята.

Інгредієнти

  • Свиняча рулька 1 шт. (1,2 кг.)
  • Сіль, перець, олія, спеції за смаком
  • Часник 4-5 зубців

Як приготувати свинячу рульку

Для запікання краще підходить передня рулька, там більше м'яса, а кістка менша.


Рульку помити. Щоб легше було почистити рульку, заливаємо холодною водою і залишаємо на 2 години відмокати. Якщо рулька у вас з морозильника, то заливаємо водою і залишаємо на 3-4 години.

Рульку помити

Через 2 години ножем зчистити бруд і волосся, що залишилось після обробки.

Беремо часник, чистимо і розрізаємо пластинами 3-5 мм товщиною. Змішати часник з сіллю, або просто вмокати часник в сіль.

часник, чистимо і розрізаємо пластинами 3-5 мм товщиною

В рульці зробити отвори кінчиком ножа і в них позасовувати часник з сіллю.

В рульці зробити отвори кінчиком ножа і в них позасовувати часник з сіллю

Тепер зробимо маринад зі спеціями яким намажемо рульку.

маринад зі спеціями яким намажемо рульку

Нам знадобиться суміш спецій: червоний мелений перець 1/2 ч. л., чорний мелений перець - 1/4 ч.л., паприка - 1/4 ч. л., кінза - 1/2 ч. л., чабер - 1/2 ч. л., естрагон - 1/2 ч. л., розмарин - 1/2 ч. л., 1,5 ч. л. солі, олія - 2-3 ст. л. (можна додати суміш пряностей до м'яса «Французькі трави» там є всі ці спеції, щоб не шукати окремо - я брала 2 ч. л. з гіркою).

маринад зі спеціями

З'єднати разом всі спеції і перемішати в мисці. Ретельно натерти рульку маринадом.

Ретельно натерти рульку маринадом

Залишити рульку маринуватись на 3-4 години накривши зверху мискою, кришкою або харчовою плівкою.

Замариновану рульку покласти в рукав для запікання і положити на деко. В деко налити води, щоб не пригоріла і періодично підливати (кожні 20-30 хвилин).

Замариновану рульку покласти в рукав для запікання і положити на деко

Поставити рульку запікатись в духовку при температурі 180 градусів на 1,5 години. Потім дістати рульку, розрізати зверху рукав для запікання і поставити знову в духовку на 30 хвилин, для отримання смачної скоринки.

розрізати зверху рукав для запікання і поставити знову в духовку

Рулька з свинини готова!

Рулька з свинини готова!

Ніжне і смачне м'ясо, а з додаванням хрону - смакота!

Рулька з свинини
Рулька з свинини

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Свиняча рулька запечена в духовці
Свиняча рулька запечена зі спеціями в духовці - святкова, м'ясна страва, яку можна приготувати на Різдво чи Пасху. Рецепт гарної закуски до святкового столу, який вимагає трохи зусиль від господині. Перевірений рецепт запеченої свинячої рульки.
Смачна курка в духовці
Смачна, соковита курка в духовці рецепт з покроковими фото. Сьогодні для запікання курячих стегон я приготую соус з цукру. Цікавий, новий рецепт приготування курки на вечерю для всієї родини. Ароматна з хрусткою скоринкою курочка, гарний варіант до будь-якого гарніру.
Картопля запечена в рукаві в духовці
Картопля запечена в рукаві в духовці чудова страва на кожен день та святковий стіл. Це спосіб приготування запеченої картоплі мабуть самий простий. Картопля виходить дуже смачна та корисна, дивіться рецепт з фото.
Картопля запечена в рукаві
Картопля запечена в рукаві в піст - що може бути смачніше? Особливо, коли після запікання не треба чистити деко. Смачна картопля в рукаві в духовці чудова страва на кожен день та на Різдво. Рецепт приготування картоплі запеченої в духовці простий та легкий.
Запечене м'ясо «Куркуль» і соус з хріном
Запечене м'ясо в духовці виходить соковитим та смачним. Рецепт м'яса запеченого у фользі та соусу з хріном, приготуйте до Великодня.
Запечене сало у фользі
Запечене сало у фользі виходить дуже смачним та ніжним, з ароматом прянощів. Сало запечене у фользі в духовці приготувати просто за нашим рецептом з фото. Запечене сало з часником в духовці відмінна закуска на кожен день та свята.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору