» » » Запечена підчеревина в духовці

Запечена підчеревина в духовці

запечена підчеревина в духовцізапечена підчеревина в духовці

Запечена підчеревина - традиційна українська страва, готують яку частіше на свята. Соковита та дуже смачна підчеревина з свинини - чудова закуска до будь-якого столу. Рецепт приготування запеченої підчеревини в духовці.

Інгредієнти

  • Підчеревина 500-800 г.
  • Сіль за смаком
  • Мелений перець чорний та червоний за смаком
  • Часник, лаврове листя за смаком

Як готувати запечена підчеревина в духовці

Насипати в тарілку 40 г солі (все залежить від розмірів підчеревини), додати суміш мелених перців. Перемішати перець з сіллю.

Розігріваємо духовку до 200 градусів.

підчеревина

Сумішшю перців і солі натерти підчеревину. Додати перець горошком духмяний та чорний. Обгорнути підчеревину у фольгу для запікання.

На сухе деко покласти загорнуту підчеревину.

Ставимо в розігріту духовку до 200 градусів на середню полицю, запікати 1 годину.

По закінченню дістати м'ясо з духовки, обережно зняти зверху фольгу і знову поставити на 20 хвилин, щоб підсмажилася поверхня.

Охолодити готову підчеревину, зняти фольгу і натерти часником видавленим через часникодавку.

Поставити м'ясо у холодильник.

підчеревина готова

Виймаємо з холодильника, нарізуємо тонкими частинками і подаємо до столу разом з гірчицею або хроном.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Свиняча вирізка запечена в духовці
Ніжна свиняча вирізка виходить завдяки поєднанню гірчиці з соєвим соусом, в якому маринується м'ясо. Після запікання м'яса в духовці воно стає соковитим і смачним. Рецепт приготування свинячої вирізки в духовці, фото покроково.
Рулька з свинини запечена в рукаві
Рулька з свинини запечена в рукаві в духовці - смачна страва як для святкового столу, так і на кожен день. Рецепт за яким готую рульку досить простий і доступний. Рулька, запечена зі спеціями та часником в рукаві - ароматне і м'якеньке м'ясо, відмінний варіант закуски до свята.
Свиняча рулька запечена в духовці
Свиняча рулька запечена зі спеціями в духовці - святкова, м'ясна страва, яку можна приготувати на Різдво чи Пасху. Рецепт гарної закуски до святкового столу, який вимагає трохи зусиль від господині. Перевірений рецепт запеченої свинячої рульки.
Картопля запечена у фользі в мультиварці
Картопля запечена у фользі - ароматна, пісна страва. Найпростіший рецепт картоплі печеної в мультиварці зі спеціями. Запашну картоплю я готую в мультиварці скороварці Редмонд, але для цього рецепта підійде і звичайна мультиварка без функції скороварки. Смачна, пісна картопля в мультиварці рецепт з
Скумбрія, запечена в духовці з лимоном
Скумбрія, запечена в духовці з лимоном, цибулею і помідором - смачна та корисна пісна і дієтична страва. Скумбрія запікається в духовці у фользі, тому виходить дуже ніжна та соковита. Легкий рецепт приготування скумбрії, фото та покроковий опис.
Качка запечена з яблуками та медом
Качка запечена з яблуками та медом в духовці чудова страва на сімейні свята, смачне блюдо з ніжним смаком. Святковий рецепт качки, запеченої з яблуками і медом. Хороший, простий рецепт, при цьому м’ясо виходить дуже ніжним і соковитим.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору