Рибні палички

рибні паличкирибні палички

Для любителів морепродуктів існує гарний спосіб приготування філе минтая – рибні палички. Швидко та легко приготувати смачну, соковиту та корисну закуску з морської риби до будь-якого столу.

Інгредієнти

  • Філе минтая
  • Борошно
  • Яйця
  • Панірувальні сухарі

Як приготувати палички з минтая

Філе минтая розморозити, порізати поперек на шматочки шириною 1-1,5 см.

філе минтая порізати на шматочки шириною 1-1,5 см

Викласти шматочки на серветку, щоб забрати надлишкову воду. Філе посолити за смаком.

Кожен шматочок обваляти у борошні, потім у збитому яйці, і в кінці у панірувальних сухарях.

філе минтая обваляти у борошні
філе минтая обваляти у збитому яйці
філе минтая обваляти у панірувальних сухарях

Смажити в олії на невеликому вогні до готовності.

смажити в олії на невеликому вогні до готовності

Смачні палички з риби – відмінна закуска на святковому столі. Краще смакує з додаванням соусу тартар.

палички з риби готові

Приємного смаку!