Котлети в листковому тісті

Котлети в листковому тістіКотлети в листковому тісті

Котлети в листковому тісті – швидкий та простий варіант приготування м’ясної закуски. Смачні котлети в тісті рецепт приготування з фото. Зручна та смачна закуска, яку можна взяти з собою на роботу.

Інгредієнти

  • Листкове тісто 750 г.
  • Філе куряче 200 г.
  • Фарш із свинини і яловичини 300 г.
  • Яйця курячі 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Хліб 70-100 г.
  • Сіль перець, зелень за смаком
  • Олія для смаження

Рецепт приготування котлет у листковому тісті

Хліб намочити у воді або молоці, віджати. Філе порізати мілкими кубиками.

Хліб намочити у воді або молоці, віджати. Філе порізати мілкими кубиками.

Цибулю порізати мілкими кубиками, обсмажити на олії в сковорідці.

Цибулю порізати мілкими кубиками, обсмажити на олії в сковорідці

Змішати фарш, порізане філе, обсмажену цибулю, розмочений хліб, подрібнену зелень, 1 яйце. Посолити, поперчити за смаком.

Змішати фарш, порізане філе, обсмажену цибулю, розмочений хліб, подрібнену зелень, 1 яйце

Листкове тісто, у мене було три листи, кожен лист розрізати на 8 частин.

Листкове тісто, у мене було три листи
кожен лист розрізати на 8 частин

Кожну частинку розкочувати у прямокутник 9-10х11-12 см.

Кожну частинку розкочувати у прямокутник 9-10х11-12 см

На один край покласти фарш, сформований у ковбаску.

На один край покласти фарш, сформований у ковбаску

Замотати ковбаску у тісто, зробити надрізи.

Замотати ковбаску у тісто, зробити надрізи
Викласти котлети у деко

Викласти котлети у деко, змазати зверху збитим яйцем.

змазати зверху збитим яйцем

Поставити запікатися у нагріту до 190 градусів духовку на 30-45 хвилин, до готовності.

Котлети в листковому тісті

Смачні котлети в листковому тісті готові, приємного смаку!