» » » Печеня по-київськи

Печеня по-київськи

Печеня по-київськиПеченя по-київськи
Як і всі страви, приготовлені в керамічних горщиках, печеня по-київськи володіє насиченим смаком і ароматом. Рецепт печеня по-київськи - смачна друга страва приготовлена в горщиках.

Інгредієнти

  • 400 г яловичини або телятини;
  • 400 г картоплі;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2 цибулини;
  • жменю сухих білих грибів;
  • 100-150 мл грибного бульйону;
  • 150 мл сметани;
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком;
  • рослинна олія - для смаження

Рецепт приготування печеня по-київськи:


Сухі гриби промийте, замочіть на ніч в чистій холодній воді. Воду злийте, залийте гриби свіжою водою і відваріть протягом 1 години. Відкиньте гриби на сито, бульйон збережіть.

М'ясо наріжте невеликими шматочками і обсмажити до золотистої скоринки на олії, посоліть і поперчіть.

Печеня по-київськи


Обсмажене м'ясо розкладіть по горщикам.
Картопля очистіть і наріжте кубиками. Очистіть цибулю, наріжте півкільцями. Обсмажити картоплю і одну цибулину до легкої скоринки, трохи посолити.

Печеня по-київськи


Картоплю з цибулею розкладіть по горщикам поверх м'яса.

Печеня по-київськи


Обсмажити другу цибулину, нарізану півкільцями. Гриби наріжте шматочками і обсмажити разом з цибулею.

Печеня по-київськи


Додайте борошно, швидко перемішайте, влийте грибний бульйон. Посоліть, поперчіть, трохи поварити, щоб бульйон став густим (близько 1 хв). Потім додайте сметану, перемішайте, доведіть до кипіння.

Печеня по-київськи


Викладіть грибний соус в горщики. Горщечки поставте в холодну духовку, встановіть температуру 200 градусів і готувати 1 годину.

Печеня по-київськи


Автор - Наталя Імшенецька
Джерело - Домашня кухня №2 2014

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Баранина с нутом
Баранина з нутом - ароматне блюдо зі східним колоритом. Смачна та соковита страва, рецепт приготування з фото.
Каша гречана з грибами
Пісні страви з гречки - це смачні страви які готують не тільки в строгий піст, а і на кожен день. Каша гречана з грибами - вишукана пісна страва, готувати дуже легко. Рецепт приготування гречаної каші з грибами та цибулею в піст. Гриби як добавка до каш змінюють смак цих в кращу сторону. Сушені
Локшина з грибами і шпинатом
Локшина з грибами та шпинатом - пісна друга страва під час Великого посту. Простий рецепт смачної локшини на обід під час посту. В дні коли дозволена риба, додайте банку тунця до такої локшині - стане ще смачніше.
Котлети по-київськи
Соковита і смачна котлета по-київськи рецепт з фото та описом. Котлета по-київськи смачне і поширене блюдо яке легко готується в домашніх умовах. Щоб приготувати домашню котлету по-київськи вам потрібно невеликий набір продуктів та трохи вільного часу. За нашим рецептом в результаті ви перевершите
Солянка по-грузинськи
Солянка має насичений смак і аромат. Рецепт солянки по-грузинськи досить простий, тому можна сміливо включити це блюдо в своє повсякденне меню. Така солянка вважається другим блюдом, його густоту можна відрегулювати по своєму смаку. М'ясна солянка по-грузинськи - рецепт ситного страви, яке сильно

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору