Смачне відварене куряче філе

Смачне відварене куряче філеСмачне відварене куряче філе

Доволі простий спосіб приготування смачного соковитого курячого філе, відвареного зі спеціями. Рецепт приготування відвареного філе з покроковим описом.

Інгредієнти

  • Куряче філе 500 г.
  • Цибуля 1 велика
  • Зелень кропу, петрушки
  • Часник за смаком
  • Спеції, сіль

Рецепт відвареного курячого філе

Закип’ятити воду, додати в неї почищену і розрізану на 4 частини цибулину. Кріп і петрушку порізати і додати в воду. Трохи посолити, добавити спеції: лавровий лист, перець горошком, перець духмяний горошком, часник.

Вода повинна кипіти 3-5 хвилин.

Помити і просушити куряче філе, розрізати ножем на половину і покласти в каструлю.

Коли вода закипить варити 2 хвилини, зняти з вогню, накрити кришкою і залишити на 30 хвилин.

Філе готове, можна додавати в салати або смакувати як самостійну страву.

Виходить дуже ніжне, смачне і соковите м’ясо. Не схоже на суху відварену курку. Дуже швидке приготування та гарний результат.

Смачне відварене куряче філе