Печінкові котлети з манкою

Печінкові котлети з манкоюПечінкові котлети з манкою

Смачні печінкові котлети з манкою слід готувати з будь-якої свіжої печінки – курячої, свинячої або яловичої. З курячої печінки котлети вийдуть більш ніжними.

Інгредієнти

  • Печінка 500 г.
  • Манна крупа 7 ст. л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 1-2 зубці
  • Сода на кінчику ножа
  • Панірувальні сухарі
  • Сіль, перець мза смаком[/b]
  • Олія для смаження

Рецепт приготування котлет з печінки

Цибулю почистити порізати кубиками і обсмажити на сковорідці.

обсмажити цибулю

Обсмажену цибулю разом з печінкою подрібнити у блендері або перемолоти на м’ясорубці.

Добавити манну крупу, сіль, перець, соду, подрібнений часник і залишити на 20-30 хвилин.

змішати манну крупу, сіль, перець, соду, часник

Печінковий фарш набрали ложкою, обваляти у панірувальних сухарях.

Печінковий фарш набрали ложкою, обваляти у панірувальних сухарях

Викласти котлети на розігріту сковорідку і смажити з обох боків до готовності.

смажити котлети
смажити котлети

Смачні котлети з печінки готові, приємного смаку!

котлети з печінки
Печінкові котлети з манкою